Άρης: Μαγνήτης οι επτά νεοφερμένοι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (pic)

Ο Άρης δίνει φιλικό με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα το ερχόμενο Σάββατο (21/8, 20:30) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, του οποίου ο χαρακτήρας είναι διπλός. Αφενός ο σκοπός είναι αγωνιστικός και αφετέρου… εορταστικός! Ο λόγος για το δεύτερο δεν είναι άλλος από την παρουσίαση των επτά νεοφερμένων στην ομάδα ενώπιον του κοινού της ομάδας.

Η βασική αιτία που κλείστηκε το φιλικό είναι για να εφαρμόσει ο Άκης Μάντζιος τα σχέδιά του στον αγωνιστικό χώρο επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου, επιπέδου Super League

1. Ο προπονητής του Άρη έχει πολλούς νέους παίκτες στη διάθεσή του και πρέπει να τους δώσει χρόνο συμμετοχής με τους παλαιότερους, ώστε να αρχίσει να δένει το σύνολο, πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Επί τη ευκαιρία, η διοίκηση αποφάσισε να παρουσιάσει επισήμως στους φίλους της ομάδας τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Δηλαδή, τους Φαμπιάνο, Λούμορ, Ιτούρμπε, Ντένις, Χαΐροβιτς, Εντιαγέ και Καμαρά. Κάποιους από αυτούς ήδη τους έχουν δει αγωνιζόμενους οι οπαδοί της ομάδας σε προηγούμενα παιχνίδια, όπως με την Αστάνα, αλλά και τα φιλικά με ΑΕΛ και Βόλο ή τα φιλικά της προετοιμασίας στην Αυστρία, όμως, πλέον ήρθε η στιγμή να τους δούνε και… επισήμως, ως νέους παίκτες των “κίτρινων”, στο πλαίσιο της ειδικής εκδήλωσης που ετοιμάζει η ΠΑΕ, στο λογαριασμό της οποίας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δίπλα στη φωτογραφία των επτά αναφέρεται: “Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Keywords
Τυχαία Θέματα