Άρης: “Λοκάρει” Ατρόμητο για να κλειδώσει τα πλέι οφ!

Με εντατικό ρυθμό και χωρίς προβλήματα απουσιών παικτών συνεχίστηκε την Πέμπτη (23/2) η προετοιμασία του Άρη για τον ερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της SL1. Οι “κίτρινοι” βαίνουν με καλές προϋποθέσεις γι’ αυτήν την αναμέτρηση, στην οποία με νίκη κλειδώνουν οριστικά τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ της κατηγορίας.

Το βάρος από τον Απόστολο Τερζή έπεσε και πάλι πάνω στην τακτική, με τον αντίπαλο να μπαίνει στο μικροσκόπιο και να γίνονται σχετικές με τον τρόπο

αντιμετώπισής του ασκήσεις. Το ευχάριστο για τον προπονητή των “κίτρινων” είναι ότι εκτός του τιμωρημένου Φαμπιάνο έχει όλους τους άλλους παίκτες διαθέσιμους, οπότε μπορεί να καταστρώνει το πλάνο του όπως επιθυμεί.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης σχετικά με τη σημερινή προπόνηση της ομάδας:

“Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα) περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, αγωνιστικά παιχνίδια και αμυντική τακτική) ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (26/02, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης””.

Keywords
Τυχαία Θέματα