Άρης: Κρίσιμη εβδομάδα

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Άρης, το αργότερο μέχρι τις 29/4 θα έχουν στα χέρια τους την οριστική απόφαση του CAS σχετικά με την υπόθεση «Ντουρμισάι».

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα γνωρίζουν εάν την προσεχή μεταγραφική περίοδο, θα έχουν ή όχι, δικαίωμα μεταγραφών.

Το καλό σενάριο… λέει ότι ο Άρης

θα δικαιωθεί και ο Θόδωρος Καρυπίδης με τους συνεργάτες του θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τα πλάνα τους για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Ήδη έχουν εντοπιστεί οι στόχοι, με κάποιους απ΄ αυτούς έδωσαν τα χέρια περιμένοντας τα τυπικά για την έναρξη της συνεργασίας τους, ενώ κάποιοι άλλοι είναι σε αναμονή μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Ο Χέρμαν Μπρούγος γνωρίζοντας πλέον καλά την ομάδα, έχει κατασταλάξει στα «θέλω του», εντόπισε τους στόχους του και προχωράει βάση των οικονομικών δυνατοτήτων της ΠΑΕ.

Στο ενδεχόμενο καταδικαστικής απόφασης και απαγόρευσης μεταγραφών αλλάζουν τα δεδομένα και ο Αργεντίνος τεχνικός είναι υποχρεωμένος να βρει λύσεις εκ΄ των έσω προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα τη νέα σεζόν. Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις κυρίως με τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές που μέχρι σήμερα ήταν εκτός μελλοντικού προγραμματισμού.

Στα αυτιά των παραγόντων της ομάδας της Θεσσαλονίκης φτάνουν διάφορες πληροφορίες από την Ελβετία σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης, χωρίς ωστόσο καμία απ΄ αυτές να είναι διασταυρωμένη και επισήμως τηρείται στάση αναμονής.

Μετά από συνεχόμενες αναβολές ωστόσο, θεωρείται δεδομένο ότι ήρθε που θα ανακοινωθεί η απόφαση η οποία θα είναι εξαιρετικά σημαντική για την μελλοντική πορεία των «κιτρινόμαυρων».

Keywords
Τυχαία Θέματα