Άρης: Κρίνεται τελευταία στιγμή του Ζαν Ζουλς

Ο Ζαν Ζουλς Εμβοντό είναι κομβικό πρόσωπο για τη θέση του αμυντικού μέσου στον Άρη, οπότε η παρουσία του ή όχι στο ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (17/9), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, θα κρίνει τη διαμόρφωση του πλάνου του Άκη Μάντζιου. Γι’ αυτό και ο προπονητής των “κίτρινων” θα περιμένει μέχρι και αύριο (16/9) να δει σε ποια κατάσταση θα είναι ο Καμερουνέζος παίκτης, για να λάβει

την οριστική του απόφαση για τη διάταξη στη μεσαία γραμμή.

Το ευχάριστο για τον Μάντζιο είναι ότι σήμερα (15/9) ο Ζαν Ζουλς ανέβασε ρυθμό και πήρε μέρος σε κομμάτι του προγράμματος προπόνησης της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι έχει ελπίδες να είναι έτοιμος σε μεγάλο βαθμό για το ντέρμπι. Στο μεταξύ, σήμερα προπονήθηκε ξανά με την ομάδα ο Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος επέστρεψε ευδιάθετος μετά την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τους “κίτρινους” και έδωσε τέμπο στα αποδυτήρια εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης σχετικά με τη σημερινή προπόνηση της ομάδας:

“Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. (17/09), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας (20:30).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, αμυντική τακτική, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και παιχνίδι τακτικής).

Καινούργιο πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση ήταν ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκανε και πάλι μέρος του προγράμματος, ενώ ο Κίκε Σαβέριο ακολούθησε ατομικό”. 

Keywords
Τυχαία Θέματα