Άρης: Κατέφθασε για υπογραφές ο Χαλίλοβιτς

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα (1/2) το μεσημέρι ο Άλεν Χαλίλοβιτς! Ο 26χρονος Κροάτης μεσοεπιθετικός κατέφθασε για να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και, εφόσον όλα είναι καλά, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης, αποτελώντας την τέταρτη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

Ο δρόμος για την απόκτηση του παίκτη από τους “κίτρινους”, που τον

είχαν στο στόχαστρό τους, άνοιξε από χθες (31/1), όταν έμεινε ελεύθερος από την κροάτικη Ριέκα, στην οποία ανήκε. Η ΠΑΕ Άρης, δηλαδή, πρόκειται να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή. Η ελευθερία του παίκτη δίνει χρονικό περιθώριο στους “κίτρινους” να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή και τις επόμενες ημέρες, καθώς η αγορά για τους ελεύθερους δεν έχει κλείσει ακόμη.

Θυμίζουμε ότι μέσα στον Ιανουάριο ο Άρης απέκτησε τους Νταρίντα, Καμαρά και Ρουπ. Αν ο Χαλίλοβιτς αποκτηθεί τελικώς, θα αποτελέσει την τέταρτη προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό. Θα είναι μια προσθήκη σε μια γραμμή που οι “κίτρινοι” έχουν κενά αυτή τη στιγμή, μετά την παραχώρηση του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό με μεταγραφή και τον σοβαρό τραυματισμό του Μανού Γκαρθία.

Keywords
Τυχαία Θέματα