Άρης: Και επισήμως… Κίκε Σαβέριο

Ο Κίκε Σαβέριο είναι και επισήμως παίκτης του Άρη. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός από τον Ισημερινό βρίσκεται ούτως ή άλλως με την ομάδα στη Βουλγαρία όπου ο Άρης παίζει (2/4, 20:00, NOVA) φιλικό παιχνίδι με την Μπότεφ Πλόβντιβ. Ουσιαστικά δηλαδή ο Σαβέριο έχει ήδη μπει στην καθημερινότητα του Άρη απλώς έμεναν οι ανακοινώσεις.

Ο Αρης ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη που αγωνίζεται ως εξτρέμ. Κυρίως παίζει από την αριστερή πλευρά αλλά μπορεί να παίξει

και από τα δεξιά. Από τον προηγούμενο Ιανουάριο ο Σαβέριο ήταν στη Λα Κορούνια ενώ τη σεζόν 2021-2022 ήταν στην Πομφεραντίνα. Προς το τέλος εκείνης της σεζόν, τον Μάιο, είχε τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, επέστρεψε τον Νοέμβριο του 2022 και μετά είχε γίνει η μετεγγραφή στη Λα Κορούνια. Και τώρα, ο Σαβέριο είναι στον Άρη.

Ο Σαβέριο γεννήθηκε στη Γένοβα της Ιταλίας, αλλά τα πρώτα του χρόνια πέρασαν στο Balzar, μια πόλη του Ισημερινού από την οποία κατάγεται η οικογένειά του. Σε ηλικία τεσσάρων ετών μετακόμισε στην Ισπανία και σε ηλικία 15 ετών -και για τρία χρόνια- ήταν στη Masia, στην Ακαδημία της Μπαρτσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα