Άρης: Η «πρώτη» του Άκη Μάντζιου και του Ρ. Πάρντο (pics)

Η επιστροφή του Άκη Μάντζιου στον Άρη είναι γεγονός. Το μεσημέρι της Τρίτης η ΠΑΕ επισημοποίησε την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και λίγες ώρες μετά ο 53χρονος τεχνικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Τον κ. Μάντζιο παρουσίασε στην ομάδα ο team manager Γιώργος Γκουγκουλιάς, ο οποίος απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές σημείωσε: «Φέραμε τον καλύτερο έλληνα προπονητη που ξέρει την ομάδα γατί ήταν

και παίκτης της ομάδας μας. Πριν από ενάμισι χρόνο ήταν προπονητής μας και μαζί του ο Άρης τερμάτισε δύο φορές στην 3η θέση».

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Και πρόσθεσε: «Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αντιστρέψουμε την κατάσταση . Ήταν απαράδεκτη η εικόνα στη Λαμία ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος μαζί μας και έχει δίκιο . Είναι υποχρέωση μας να τον ζεστάνουμε ξανά και η αρχή πρέπει να γίνει την Κυριακή. Η νίκη είναι μονόδρομος».

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ακολούθως τον λόγος πήρε ο νέος τεχνικός της ομάδας αναφέροντας τα εξής: «Έχω δει ολα τα παιχνίδια του Άρη φέτος κι αυτό που θέλω να πω είναι ότι αδικήσατε τους εαυτούς σας και τον Άρη. Τραβάμε γραμμή όμως. Ότι έγινε… έγινε και δεν αλλάζει».

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Για να καταλήξει: «Από σήμερα θέλω να σηκώσετε κεφάλι και να δουλέψετε στο 100% για να αλλάξουμε την κατάσταση. Εγώ πιστεύω στην ομάδα γι’ αυτό είμαι εδώ. Θέλει καρδιά και ψυχή. Χρειάζεται αντίδραση εδώ και τώρα και την Κυριακή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη».

Αξίζει να σημειωθεί πως την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε κι ο νεοαποκτηθείς Ρούμπεν Πάρντο που δε.. γλίτωσε το παραδοσιακό «καλωσόρισμα» από τους συμπαίκτες του.

ΠΗΓΗ: In Time Sports
Keywords
Τυχαία Θέματα