Άρης: Η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή των ακαδημιών

Η διοίκηση του Άρη, τόσο της ΠΑΕ, όσο και του Ερασιτέχνη, επιζητούν την ανάπτυξη των ακαδημιών του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου και στο πλαίσιο αυτό, έχουν ξεκινήσει εκστρατεία στήριξης των τμημάτων υποδομής με κάθε τρόπο. Με αφορμή, λοιπόν, τον ερχομό των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, οι “κίτρινοι” διοργανώνουν μεγάλη εκδήλωση στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, που αφορά στους φερέλπιδες ποδοσφαιριστές!

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Ο ΑΣ Άρης τη συνδιοργανώνει με έναν άλλο ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης, τη ΧΑΝΘ. Πάνω από τριακόσιοι νεαροί σε ηλικία αθλητές αναμένεται να πάρουν μέρος σε αυτή. Το πρόγραμμα, μάλιστα, περιλαμβάνει μοίρασμα δώρων, πολλές εκπλήξεις, αλλά και παράλληλες δράσεις. Να σημειωθεί ότι στους φιλικούς αγώνες θα πάρουν μέρος τμήματα ακαδημιών από τις συνεργαζόμενες ομάδες του προγράμματος Aris soccer school. Επίσης, ότι στο event αυτό για τα παιδιά η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΧΑΝΘ:

“Η Χ.Α.Ν.Θ.(1921) και ο ΑΡΗΣ(1914) δύο από τους ιστορικότερους Συλλόγους – Οργανισμούς της Ελλάδας, διοργανώνουν φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο συμπλήρωσης 100 και πλέον χρόνων από την ίδρυση των δύο συλλόγων, η Χ.Α.Ν.Θ. σε συνεργασία με τον Α.Σ. ΑΡΗΣ, διοργανώνει αγώνες ποδοσφαίρου των τμημάτων υποδομής στο στάδιο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 15:30, τριακόσιοι (300 )και πλέον αθλητές θα παίξουν ποδόσφαιρο στο ιστορικό γήπεδο του ΑΡΗ.
Σε αυτή την γιορτή του ποδοσφαίρου θα υπάρχει μουσική, διαγωνισμοί, δώρα, εκπλήξεις, ενώ θα πραγματοποιηθεί ομιλία από εκπροσώπους της δομής «Εις το όνομα του Αλκή», με θέμα «Η αλλαγή οπαδικής κουλτούρα στην Ελλάδα».

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους για μια ημέρα γεμάτη ποδόσφαιρο.

Παρασκευή 22/12 γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης“

Keywords
Τυχαία Θέματα