Άρης: Γιορτή με “Λάμψη” και σπουδαία πρόσωπα (pics)

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του Άρη για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, που θα διεξαχθεί αύριο (24/3) στον κινηματογράφο “Ολύμπιον” στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μια γιορτή γεμάτη “Λάμψη”, μιας και όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια που εκδόθηκαν για τους παριστάμενους στην εορταστική εκδήλωση (και εξαντλήθηκαν) θα πάνε στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με

Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας, αλλά και σπουδαία πρόσωπα του παρελθόντος, τα οποία συνέβαλαν στο τράνεμα του συλλόγου.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19.00 και όσοι δεν είναι παρόντες θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση από το Novasports Start. Στο πνεύμα της γιορτής θα βάλει όλους όσοι θα την παρακολουθήσουν ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, ενώ στη συνέχεια το λόγο θα πάρει εκπρόσωπος της “Λάμψης”. Η προσφορά του Άρη προς τον συγκεκριμένο σύλλογο δίνει άλλη διάσταση στη γιορτή και στέλνει ένα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης της κοινότητας.

Στη διάρκεια της γιορτής επί σκηνής θα ανέβουν για να βραβευτούν οι γηραιότεροι απόγονοι ιστορικών παραγόντων του Άρη, οι γηραιότεροι εν ζωή ποδοσφαιριστές, καλαθοσφαιριστές, πετοσφαιριστές, αθλητές στίβου, υγρού στίβου, κολυμβητές, αλλά και ομάδες που άφησαν το δικό τους στίγμα στην ιστορία του συλλόγου, όπως η κυπελλούχος ομάδα ποδοσφαίρου του 1970 και αυτή του 1980, η ομάδα μπάσκετ του 1993, που κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων, αυτή του 1997, που κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς, αλλά κι αυτή του 2003, που κατέκτησε το Champions Cup. Θα τιμηθεί και η ομάδα βόλεϊ του 1997, που πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Η γιορτή θα κλείσει με βραβεύσεις προσώπων που πρόσφεραν από διάφορες διοικητικές θέσεις, αλλά και προσώπων που φέρουν τον τιμητικό τίτλο των “πρεσβευτών” του Συλλόγου. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, μέχρι το φινάλε της βραδιάς. Βεβαίως, στη διάρκεια της εκδήλωσης θα ακουστεί και το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Νίκου Γκάλη.

Ήδη κάποια πρόσωπα από αυτά που θα βραβευτούν, που δεν ζούνε στην Ελλάδα, έχουν αρχίσει από χθες να καταφθάνουν στη Θεσσαλονίκη. Παράδειγμα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Όλε Σκόμποε, αλλά και οι Σβι Σερφ και Μάριο Μπόνι, που συνέδεσαν τα ονόματά τους με την ομάδα μπάσκετ του Άρη. Οι δύο τελευταίοι επισκέφθηκαν σήμερα το Μουσείο Μπάσκετ του συλλόγου, όπου φωτογραφήθηκαν με τρόπαια, τα οποία συνέβαλαν και οι ίδιοι να κατακτήσουν οι “κίτρινοι”, όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό ποστάρισμα της ΚΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα