Άρης: “Γεμίζουν” οι χαφ

Η έναρξη της συνεργασίας του Άκη Μάντζιου με τον Άρη συνδυάστηκε με την έναρξη της συνεργασίας του Άρη με τον Βερστράτε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ντεμπούτο που έκανε ο Βέλγος χαφ με τους Κίτρινους, το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Άρης ήταν το δεύτερο παιχνίδι του Μάντζιου στον πάγκο.

Τώρα, με τη διακοπή του Πρωταθλήματος, ο Μάντζιος έχει την ευκαιρία να δουλέψει και με τον Βέλγο όπως βέβαια και με την υπόλοιπη ομάδα. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, τα παιχνίδια ήταν συνεχόμενα και δεν υπήρχε η δυνατότητα για κάτι άλλο. 

Δεν

είναι όμως μόνο ο Βερστράτε. Πλέον, στις προπονήσεις συμμετέχουν και ο Εμβοντό με τον Τζούρασεκ έχοντας αφήσει πίσω τους τραυματισμούς τους, δύο παίκτες που είναι επίσης σε αυτές τις θέσεις των χαφ

Σε αυτά τα πέντε παιχνίδια με τον Μάντζιο, ο Εμβοντό έπαιξε σε δύο (με Παναιτωλικό και Ολυμπιακό και στα δύο ως αλλαγή) ενώ ο Τζούρασεκ έπαιξε σε ένα -ως αλλαγή- με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Επί της ουσίας δηλαδή θα είναι τρεις οι χαφ που μπαίνουν τώρα για τα καλά στις επιλογές του Μάντζιου (Βερστράτε, Εμβοντό και Τζούρασεκ) ενώ υπάρχει πάντα στον Άρη και η αναμονή για τον τέταρτο που δεν είναι άλλος από τον Μανού Γκαρθία. 

Ο Ισπανός είναι στην τελική ευθεία της επιστροφής του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε. Επί του παρόντος πάντως δεν έχει τεθεί από τον Άρη το πότε αναμένεται να είναι έτοιμος καθώς μένει να φανεί κάτι τέτοιο από τις προπονήσεις.

Προφανώς, η συνύπαρξη των προαναφερομένων χαφ, μαζί και με τον Νταρίντα, για και το μοίρασμα των ρόλων θα είναι κάτι που θα ακολουθήσει. 

Keywords
Τυχαία Θέματα