Άρης: Φουλάρει για το clasico (pic)

Συγκεντρώνουν ενέργεια και δυνάμεις οι παίκτες του Άρη, μετά τα δύσκολα παιχνίδια που προηγήθηκαν με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, και με ανεβασμένη διάθεση (κυρίως) από την πρόκριση στον τελικό προετοιμάζονται για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της τρέχουσας σεζόν στη Stoiximan Super League, που είναι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή (10/3) στην

Τούμπα.

Η σημερινή προπόνηση έγινε το πρωί στο “Δασυγένειο” αθλητικό κέντρο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης, rondo game, ταχύτητες, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων. Μοναδικός απών ήταν ο Ρούμπεν Πάρντο, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο, Σάββατο, με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο «Δασυγένειο», θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των “κίτρινων” για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στο αθλητικό κέντρο των “κίτρινων” εμφανίστηκε σήμερα ο Νταβίντ Κάρλσον, ο οποίος δεν είναι βέβαιο, αν συνάψει άμεσα συμφωνία με άλλη ομάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Άρη όπως συζητάει εδώ και καιρό να κάνει. Επίσης, το “Δασυγένειο” επισκέφθηκε και ο παλιός τερματοφύλακας των “κίτρινων” και νυν προπονητής τερματοφυλάκων στην Εθνική Ελλάδας, Φάνης Κατεργιαννάκης. Συνομίλησε με τους ανθρώπους της τεχνικής ηγεσίας και κάποιους παίκτες, ιδιαίτερα, όμως, με τον προπονητή των γκολκίπερ του Άρη, Γιάννη Πλαβούκο, και τον αρχηγό της ομάδας, Χούλιαν Κουέστα.

Στο μεταξύ, σε ό,τι αφορά στο φιλικό με την Μπότεφ Πλόβντιβ, που ανακοίνωσε σήμερα (8/3) η ΠΑΕ Άρης ότι πρόκειται να δώσει η ομάδα στις 23 του μηνός, αυτό μπορεί να αλλάξει ημερομηνία διεξαγωγής. Ενδέχεται να μεταφερθεί για την Κυριακή 24 Μαρτίου, καθώς την ημέρα και την ώρα που ορίστηκε το φιλικό (17:00) αγωνίζεται η ομάδα μπάσκετ του Άρη (17:15′) και αυτό δεν είναι ευνοϊκό για τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα