Άρης: Φουλ μεταγραφική επίθεση σε εξέλιξη!

Σε πέντε μέτωπα κινείται αυτές τις ημέρες ο Άρης, σε ό,τι αφορά στη μεταγραφική του ενίσχυση και στον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού του με πολλούς και καλούς παίκτες, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν την ερχόμενη σεζόν να έχει εξίσου καλή ή και καλύτερη πορεία με την περασμένη. Οι Παπέ Σεΐκ Ντιόπ, Ράφαελ Καμάτσο, Αντρέ Γκρέι, Μπράντλεϊ Μαζικού και Μπριάν Νταμπό είναι στο προσκήνιο για τους “κίτρινους” και δεν μένει παρά να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες μαζί τους.

Πρώτος και καλύτερος ο Παπέ Σεΐκ Ντιόπ. Ο 24χρονος

Σενεγαλέζος μέσος περνάει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις σήμερα (29/6) κι εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και θα μπει στο αεροπλάνο για Αυστρία. Αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις για να μην χαθεί άλλος χρόνος.

Στόχος των “κίτρινων” είναι να προλάβουν να βάλουν στο… ίδιο αεροπλάνο και τον Μπράντλεϊ Μαζικού. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, όμως, απομένουν τα διαδικαστικά πριν υπογραφεί η συνεργασία. Οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις είναι βασικό μέρος των διαδικαστικών, οπότε πρέπει και στη δική του περίπτωση η τεχνική ηγεσία του Άρη να κάνει υπομονή.

Σε ό,τι αφορά στον Αντρέ Γκρέι, αυτός αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου (2/7). Να γίνουν και στη δική του περίπτωση όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και εν συνεχεία να ξεκινήσει για Αυστρία, εφόσον όλα πάνε καλά.

Για τους Μπριάν Νταμπό και Ραφάελ Καμάτσο οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους τους είναι σε εξέλιξη. Ειδικά για τον δεύτερο, εμπλέκεται και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία ανήκει ο παίκτης. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο, ο παίκτης σύντομα αναμένεται να προστεθεί στο ρόστερ των “κίτρινων”.

Keywords
Τυχαία Θέματα