Άρης: Επανεμφάνιση Μπεναλουάν, new entry ο Μαρμαρίδης

Ο Γιοάν Μπεναλουάν δεν πέρασε το πιο εύκολο διάστημα στον Άρη από τις 29 του περασμένου Ιουλίου και μετά. Τότε αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε παιχνίδι των “κίτρινων”. Ήταν αυτό με την Αστάνα, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στον επαναληπτικό μεταξύ των δύο ομάδων για το 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Έκτοτε, επανεμφανίστηκε σε αγώνα μόλις χθες (23/12), στο Ηράκλειο, κόντρα στον

ΟΦΗ για το Κύπελλο.

Ο Μπεναλουάν είχε παίξει και στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, αυτά με την Αστάνα. Μάλιστα, έπαιξε σε όλη τη διάρκεια εκείνων των αγώνων, χωρίς να γίνει αλλαγή. Τόσο ο αποκλεισμός της ομάδας, όσο και ο ερχομός των Φαμπιάνο Λέισμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς, οι οποίοι αποτελούν πολύ καλό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Άρη, έβγαλαν τον Μπεναλουάν από το προσκήνιο.

Ο Τυνήσιος στη διάρκεια αυτών των πέντε μηνών είχε και το επεισόδιο με τον Λούκας Σάσα, στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου, που έφερε την τιμωρία και των δύο κι έμεινε ακόμη πιο πίσω στις επιλογές του Άκη Μάντζιου, ακόμη κι όταν χρειάστηκε να επιστρατευτεί άλλος κεντρικός αμυντικός αντί του Φαμπιάνο (ο Μπράμπετς έχει 17/17 παιχνίδια ως τώρα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, χωρίς να χάσει αγωνιστικό λεπτό). Χθες, όμως, ο προπονητής του Άρη αποφάσισε να επαναφέρει τον Μπεναλουάν στην αγωνιστική δράση στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Στην Κρήτη, όμως, καταγράφηκε και το ντεμπούτο του Χρήστου Μαρμαρίδη με την πρώτη ομάδα του Άρη. Αυτά τα πέντε αγωνιστικά λεπτά που έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στον ΟΦΗ χθες, ο 19χρονος παίκτης προφανώς και θα έχει να τα θυμάται διά βίου! Μέχρι τώρα είχε συμμετοχές στις ομάδες του Άρη στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες, όμως, χθες… προβιβάστηκε!

Να σημειωθεί ότι ο Μαρμαρίδης έγινε ο 26ος παίκτης, ο οποίος αγωνίστηκε σε παιχνίδι του Άρη αυτή τη σεζόν. Στο πρωτάθλημα έχουν αγωνιστεί 23 έως τώρα, ο Μπεναλουάν μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στο χθεσινό αγώνα Κυπέλλου και ο Μπρούνο Φελίπε στα δύο ευρωπαϊκά ματς του Άρη με την Αστάνα. Δηλαδή, το ροτέισον των “κίτρινων” άνοιξε ακόμη περισσότερο με την είσοδο του Μαρμαρίδη, έστω κι αν η συμμετοχή του ήταν μικρή χθες.

Keywords
Τυχαία Θέματα