Άρης: Εντυπωσιασμένοι με “Κλ. Βικελίδης” Σχοινάς και Μπουρλά!

Υψηλοί προσκεκλημένοι για τον Θόδωρο και την Ειρήνη Καρυπίδη χθες (11/8) στην προεδρική σουίτα του “Κλεάνθης Βικελίδης”, για τον αγώνα του Άρη με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της ρεβάνς των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ήταν οι Μαργαρίτης Σχοινάς και Άλμπερτ Μπουρλά. Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής και ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer,

αντίστοιχα, οι οποίοι συνδέονται από τα παιδικά τους χρόνια με τους “κίτρινους”, παρακολούθησαν την αναμέτρηση, στο περιθώριο της οποίας είχαν συζήτηση και για διάφορα άλλα θέματα με τους επικεφαλής της διοίκησης της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά στην αναμέτρηση, κατ’ αρχάς, αμφότεροι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι οπαδοί του Άρη, κάτι που εξέφρασαν με τα λεγόμενά τους στον Θόδωρο Καρυπίδη. Σχολιάζοντας την αναμέτρηση, μάλιστα, ο Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ελλάδας Μπάσκετ με την εφηβική ομάδα των “κίτρινων” το 1979, έκανε παρατηρήσεις για την αμυντική λειτουργία του Άρη. Από τη δική του πλευρά, ο Άλμπερτ Μπουρλά τόνισε ότι βρίσκει τους “κίτρινους” ιδιαίτερα τεχνική ομάδα. Φεύγοντας από το γήπεδο, χαρακτήρισε τον αποκλεισμό του Άρη άδικο και είπε στον Θόδωρο Καρυπίδη ότι με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφτεί ξανά το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Στον αγωνιστικό τομέα, η τεχνική ηγεσία της ομάδας έδωσε ρεπό στους παίκτες για σήμερα (12/8) και αύριο (13/8). Βασικός λόγος είναι να αποφορτιστούν από την ένταση του αγώνα με την Μακάμπι και την πικρία που άφησε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός. Στις προπονήσεις οι “κίτρινοι” θα επιστρέψουν την Κυριακή (14/8). Η μεθαυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα