Άρης: Ενθαρρυντικά "μηνύματα" από Μαντσίνι. Το ματς που χάνουν Ιωάννου, Τζέγκο

Άρης: Ενθαρρυντικά "μηνύματα" από Μαντσίνι. Το ματς που χάνουν Ιωάννου, Τζέγκο kmpotsΔευ, 02/01/2021 - 17:07 Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ανήκει στο παρελθόν και στο προσκήνιο για τον Άρη περνάει πλέον το νέο μεν ματς με τους Αρκάδες αλλά αυτήν τη φορά για το Κύπελλο. 

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν από νωρίς σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Νέο Ρύσιο κι όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: "Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού

Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (04/02, 17:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (6η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία και παιχνίδι κινητικότητας με μπάλα για το πρώτο, ενεργοποίηση, ταχυδύναμη και παιχνίδι μικρών χώρων με μπάλα για το δεύτερο γκρουπ) με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να ανεβάζει ακόμη περισσότερο το ρυθμό και να συμμετέχει σε κομμάτι της προπόνησης.

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

* Οι Τζέιμς Τζέγκο και Νικόλας Ιωάννου, που αμφότεροι συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των "Κιτρίνων". Συμπλήρωσαν κάρτες οι Ιωάννου, Τζέγκο κι ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε από ποιόν εκ των προσεχών αγώνων θ' απουσιάσουν Article publish on Δευ, 02/01/2021 - 17:07 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα