Άρης: Χαλάρωμα υπό βροχή (vid)

Η πρωϊνή προπόνηση της τρίτης ημέρας της προετοιμασίας των παικτών του Άρη στο Σοχάου της Αυστρίας κύλησε πιο χαλαρά από τις προηγούμενες. Ο λόγος ήταν ότι ο Απόστολος Μάντζιος δεν ήθελε να “φορτώσει” όλους αυτούς που αγωνίστηκαν στο χθεσινό (1/7) φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, που ήταν και οι περισσότεροι.

Όσοι αγωνίστηκαν, λοιπόν, απέναντι στη σέρβικη ομάδα έκαναν αρχικά χαλαρό τρέξιμο υπό βροχή, καθώς ο καιρός περισσότερο φθινοπωρινός μοιάζει παρά καλοκαιρινός, και στη συνέχεια παιχνίδια με την μπάλα. Στο δεύτερο,

πιο μικρό γκρουπ, συμμετείχαν αυτοί που αγωνίστηκαν λίγο (Σάσα, Μαρτίνης, Χατζηπιρπιρίδης) ή καθόλου (Τζέγκο, Χαΐροβιτς, Σαλιάρης), δουλεύοντας στις πάσες και την ταχύτητα συνδυαστικά, όπως επίσης και στην ισορροπία με πάσες.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων, πάντως, Γιάννης Πλαβούκος, έκανε το δικό του πρόγραμμα με τους τρεις τερματοφύλακες της ομάδας, Κουέστα, Σιαμπάνη και Μακρή. Η δική τους ειδική προπόνηση συνεχίστηκε, δουλεύοντας με την μπάλα στα χαμηλά και στα ψηλά σουτ από κοντινή απόσταση.

Να σημειωθεί ότι αυτή η ομάδα θα αποτελείται σύντομα από τέταρτο μέλος, καθώς ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Ντένις, είναι ήδη καθ’ οδόν για Αυστρία σήμερα, αφού πρώτα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης. Ενσωματώνεται άμεσα με την αποστολή των “κίτρινων”, ώστε να αρχίσει να ανεβάζει αγωνιστικό ρυθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα