Άρης: Ατομικό ο Μορόν

Στον Άρη ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (Σάββατο 23/8, 20.00, Novasports Prime) κόντρα στον Βόλο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Τάσο Δώνη να βγάζει μέρος της προπόνησης μετά από σημαντικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λορέν Μορόν, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία από τους υπεύθυνους του ιατρικού επειτελείου των “κιτρίνων” ότι ο Ισπανός θα καταφέρει να παίξει στον αγώνα του Σαββάτου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

για την προπόνηση της Δευτέρας:

“Στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Πρόγραμμα αποθεραπείας για το πρώτο, ενεργοποίηση (passing game), rondo game, ασκήσεις ταχυδύναμης και πιεστικό παιχνίδι σε μικρό χώρο για το δεύτερο γκρουπ.

Ο Τάσος Δώνης ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος, ενώ ο Λορέν Μορόν έκανε ατομικό.

Αύριο, Τρίτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Βόλο Ν.Π.Σ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (23/08, 20:00)”.

Keywords
Τυχαία Θέματα