Άρης: Απών προληπτικά ο Δεληζήσης

Άρης: Απών προληπτικά ο ΔεληζήσηςedadaΤετ, 11/25/2020 - 18:09

Με έναν απόντα διεξήχθη η σημερινή (25/11) προπόνηση του Άρη, που έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Συγκεκριμένα, δεν έλαβε μέρος σε αυτήν ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο αρχηγός της ομάδας ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατό του και προληπτικά έμεινε εκτός διαδικασίας, ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας.

Φαινομενικά, ο Δεληζήσης δεν αντιμετωπίζει κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, όμως, η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει τις

επόμενες ημέρες. Τότε θα γνωρίζει και ο προπονητής του Άρη, Απόστολος Μάντζιος, αν μπορεί να υπολογίζει στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό για το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό (28/11) ή όχι.

Κατά τα λοιπά, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Μάντζιου στη σημερινή προπόνηση. Αυτή περιελάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων με μπάλα. Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, έμεινε εκτός της σημερινής (25/11) προπόνησης της ομάδας εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατό του - Οι υπόλοιποι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου Article publish on Τετ, 11/25/2020 - 18:09 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα