Άρης: Απολογήθηκε ο Γκαρσία, λήξαν το θέμα

Άρης: Απολογήθηκε ο Γκαρσία, λήξαν το θέμαedadaΤετ, 12/30/2020 - 19:42

Εξηγήσεις για την καθυστερημένη επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, μετά την άδεια για τα Χριστούγεννα, έδωσε σήμερα (30/12) ο Ματέο Γκαρσία στους Θόδωρο Καρυπίδη και Άκη Μάντζιο και το θέμα του έληξε για τον Άρη,

όπως ενημέρωσε η "κίτρινη" ΠΑΕ, χωρίς περαιτέρω συνέχεια.

Θυμίζουμε ότι τόσο στον επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, όσο και στον προπονητή της ομάδας, προκλήθηκε αρχικά μεγάλος εκνευρισμός για την ενέργεια του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού να αργοπορήσει κατά 48 ώρες στην επιστροφή του από την άδεια και προαναγγέλθηκε βαρύ πρόστιμο ως τιμωρία.

Μετά τη σημερινή απολογία του παίκτη, όμως, οι "κίτρινοι" αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια στο ζήτημα. Ο παίκτης ήδη από σήμερα ξεκίνησε πρόγραμμα επανένταξης στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και πλέον είναι ο Άκης Μάντζιος που θα αποφασίσει, αν τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ερχόμενο παιχνίδι με τη Λαμία (4/1).

Σε ό,τι αφορά στον Λούκας Σάσα, η δική του καθυστερημένη επιστροφή στη Θεσσαλονίκη ήταν κατόπιν συνεννόησης με την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση των "κίτρινων", καθώς στη Βραζιλία μετέβη στο διάστημα των Χριστουγέννων για να παντρευτεί. Εξασφάλισε ειδική άδεια γι' αυτό και από σήμερα είναι κι αυτός στη διάθεση του προπονητή του.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Ματέο Γκαρσία έδωσε εξηγήσεις στους Θόδωρο Καρυπίδη και Άκη Μάντζιο για την καθυστερημένη επιστροφή του και το θέμα έκλεισε για τον Άρη Article publish on Τετ, 12/30/2020 - 19:42 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα