Άρης: Αντίο Μπούργος, οδηγίες Τερζή εν όψει ντέρμπι

Τελευταία ήταν η σημερινή (30/8) μέρα για τον Χερμάν Μπούργος στο Νέο Ρύσιο. Ο Αργεντίνος τεχνικός πέρασε από το προπονητικό κέντρο του Άρη και αποχαιρέτισε τους πρώην πλέον παίκτες του, καθώς βρίσκεται σε φάση λύσης της συνεργασίας του με τον σύλλογο. Ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του, Τόλης Τερζής, στη συνέχεια, σε ομιλία του προς τους “κίτρινους”, τους έθεσε προ των ευθυνών τους εν όψει του ντέρμπι που ακολουθεί τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (4/9).

Ο Μπούργος, στο πλαίσιο του αποχαιρετισμού, ευχήθηκε στους

παίκτες του Άρη καλή συνέχεια, μιλώντας μπροστά σε όλους, αλλά και στον καθένα χωριστά. “Είστε πολύ καλοί όλοι σας! Έχετε ποιότητα και ικανότητες να πάτε την ομάδα ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να τα καταφέρετε”, τους είπε και μάζεψε τα πράγματά του από το γραφείο του στο “Δασυγένειο”.

Μετά την ομιλία του Αργεντίνου, ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Νιαρχάκος, ενημέρωσε επισήμως τους παίκτες ότι η συνεργασία με τον Χερμάν Μπούργος διακόπηκε και ότι μέχρι νεωτέρας η ομάδα συνεχίζει με προπονητή τον Τόλη Τερζή. Ο τελευταίος, με τη σειρά του, πήρε το λόγο και είπε απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές: “Από σήμερα η σκέψη όλων μας πρέπει να είναι στο ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να φερθούμε όλοι σαν επαγγελματίες. Έχουμε ευθύνη απέναντι στο σύλλογο και στον κόσμο της ομάδας. Πρέπει να δουλέψουμε σωστά τις ερχόμενες ημέρες για να είμαστε έτοιμοι την ερχόμενη Κυριακή!”

Προπόνηση με απουσίες

Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, που έγινε μετά τις ομιλίες Μπούργος, Νιαρχάκου και Τερζή, αυτό δεν το ακολούθησαν οι Οντουμπάτζο και Πάλμα. Και οι δύο επειδή αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ειδικά σε ό,τι αφορά στον δεύτερο, θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αν είναι σε θέση να τον υπολογίζει η τεχνική ηγεσία για τον ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης:

“Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Τρίτης, που έγινε υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή, σε συνεργασία με τον προπονητή φυσικής κατάστασης (γυμναστής), Νίκο Αμανατίδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αντώνη Λυκούρη, ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε στο πρώτο κομμάτι ασκήσεις συναρμογής και τεχνικής, ενώ στο δεύτερο κομμάτι όσοι είχαν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Παναιτωλικό ακολούθησαν αερόβιο πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Εκτός από τον Μόουζες Οντουμπάτζιο, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε και ο Λουίς Πάλμα (οι εξετάσεις που έκανε ο διεθνής μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα έδειξαν μια υπερδιάταση στον ημιτενοντώδη μυ των οπίσθιων μηριαίων και καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής του).

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/09, 21:30), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League”.

Keywords
Τυχαία Θέματα