Άρης: Αντίδραση… διαρκείας

Ο αποκλεισμός του Άρη από την Αστάνα «πάγωσε» τον κόσμο της ομάδας που περίμενε ένα εντελώς διαφορετικό ξεκίνημα ενόψει της νέας περιόδου.

Τα εισιτήρια διαρκείας που κυκλοφόρησαν από την ΠΑΕ στα μέσα Αυγούστου έφευγαν με το… σταγονόμετρο και ο κόσμος έδειξε ξανά ενδιαφέρον όταν άκουγε και έβλεπε ότι στο «Κλ. Βικελίδης» έρχονται σημαντικά ονόματα, όπως ο Ιτούρμπε, ο Καμαρά, ο Εντιαγέ, ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

Ακόμη και στο άκουσμα όμως αυτών των ονομάτων, η κίνηση παρέμεινε υποτονική.



Τα πάντα άλλαξαν και ο κόσμος κινητοποιήθηκε από το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (31/8), όταν ανακοινώθηκε από την επιτροπή εφέσεων η ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών για την γνωστή πια σε όλους υπόθεση “Λάσκοφ”.

Οι φίλοι της ομάδας θέλησαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να δώσουν με τον πλέον ειρηνικό – και ταυτόχρονα δυναμικό τρόπο – απαντήσεις προς κάθε κατεύθυνση.
Αντέδρασαν θέλοντας να δείξουν ότι το μεγάλο “όπλο” του Άρη, ο κόσμος του, ήταν και παραμένει κοντά στην ομάδα.

Η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας αυξήθηκε κατακόρυφα, οι ουρές έξω από την μπουτίκ του γηπέδου μεγάλωσαν, τα τηλέφωνα “έσπασαν”, ζητώντας λεπτομέρειες για τις τιμές, τους τρόπους πληρωμής και παραλαβής των εισιτηρίων απ΄ όσους μένουν μένουν εκτός πόλης.
Συγκινητική για τους υπεύθυνους των «κιτρινόμαυρων» είναι η ζήτηση που παρατηρείται από φίλους της ομάδας που διαμένουν στο εξωτερικό.

Μόνιμοι κάτοικοι της Γερμανίας, της Μ. Βρετανίας, του Βελγίου, πολλών ευρωπαϊκών χωρών ακόμη και από τις ΗΠΑ και την Βενεζουέλα, έδειξαν ενδιαφέρον για την αγορά ενός εισιτηρίου παρ΄ όλο που ξέρουν ότι οι πιθανότητες να παρακολουθήσουν από κοντά έστω και ένα παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας είναι ελάχιστες ή ακόμη – σε κάποιες περιπτώσεις – και μηδενικές.

Σε μια χρονιά με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου, αλλά και με τον Covid-19 να μην μας έχει εγκαταλείψει, οι φίλοι του Άρη προσπαθούν να παραμείνουν ψύχραιμοι στα εμπόδια που βλέπουν μπροστά τους

«Απαντούν» με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας θέλοντας να δείξουν πως… είναι εδώ. Πως θα στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να μην χαθεί άδικα μία ακόμη αγωνιστική χρονιά.

Θέλουν να αποδείξουν ότι είναι σε θέση να κρατήσουν όρθια την ομάδα τους, παρά τα – όποια – εμπόδια βρίσκουν μπροστά τους.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. Είναι μαθημένοι στα δύσκολα και ξέρουν να τα ξεπερνάνε, όπως έκαναν πολλές φορές στο παρελθόν.

Ανάλογα είναι αποφασισμένοι να πράξουν και σε αυτή την -περίεργη – περίπτωση που βιώνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα