Άρης: Ανεβάζει στροφές ο Μπράμπετς

Ενθαρρυντικά μηνύματα έστειλε σήμερα (11/10) ο Γιακούμπ Μπράμπετς στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος απουσίασε από τους αγώνες των “κίτρινων” στις αναμετρήσεις με τον Βόλο και την ΑΕΚ λόγω τραυματισμού, ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα μετά τη θεραπεία που έκανε, στο πλαίσιο της προπόνησης της ομάδας, και συνεχίζει την προσπάθειά του να είναι έτοιμος στο εκτός έδρας ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της SL1, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (23/10).

Ο Άλαν Πάρντιου περιμένει την επιστροφή

του, καθώς είναι φανερό ότι η απουσία του από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια έχει αποσυντονίσει το κέντρο της άμυνας των “κίτρινων”, με τον Φαμπιάνο να μην μπορεί να βρει ρυθμό παίζοντας είτε με τον Πίρσμαν δίπλα του, είτε με τον Ενκουλού.

Κατά τα άλλα, η σημερινή απογευματινή προπόνηση των παικτών του Άρη στις εγκαταστάσεις του “Δασυγένειου” Αθλητικού Κέντρου, εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/10, 20:30), περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Αύριο, Τετάρτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο “Δασυγένειο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα