Άρης: Ανέβασε το… volume ο Μπούργος! (pics)

Όσο πλησιάζει το τέλος του βασικού σταδίου προετοιμασίας του Άρη στο Kräuterdorfstadion Söchau, τόσο ανεβαίνει και η ένταση στο ρυθμό των προπονήσεων από πλευράς Χέρμαν Μπούργος. Ο Αργεντίνος τεχνικός των “κίτρινων”, στη σημερινή (6/7) πρωϊνή διαδικασία πίεσε τους παίκτες, τόσο όσον αφορά στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, όσο και σε ό,τι αφορά στις ασκήσεις τακτικής με την μπάλα.

Εκτός του Σεΐκ Ντιόπ, όλοι οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά. Ο 24χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος γυμνάστηκε μόνος του, καθώς προέρχεται από τραυματισμό στο φιλικό που

προηγήθηκε με την Γάνδη (4/7), όμως, ακόμη κι αυτός έκανε ατομικό σε ανεβασμένο τέμπο, καθώς η τεχνική ηγεσία των “κίτρινων” κρίνει ότι πρέπει να βελτιωθεί η φυσική του κατάσταση.

Οι συμπαίκτες του Ντιόπ, μετά τις ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, συμμετείχαν σε ασκήσεις τακτικής με την μπάλα. Ο Χέρμαν Μπούργος, με τις φωνές και τις παρατηρήσεις του στη διάρκεια αυτών των ασκήσεων, ζητούσε από τους παίκτες εναλλαγές μπάλας σε υψηλές ταχύτητες και γρήγορη σκέψη από όλους. Στόχος είναι να αποκτήσουν ρυθμό και να τους γίνει βίωμα ότι πρέπει να επιδίδονται σε γρήγορο παιχνίδι στη διάρκεια των αγώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα