Άρης: Ανέβασαν ρυθμό οι Γκαρσία, Ματίγια εν όψει Ολυμπιακού

Άρης: Ανέβασαν ρυθμό οι Γκαρσία, Ματίγια εν όψει ΟλυμπιακούedadaΤετ, 03/17/2021 - 17:00

Σε υψηλό τέμπο προπονήθηκαν σήμερα (17/3) οι προερχόμενοι από τραυματισμούς, Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια. Αυτό δημιουργεί ελπίδες στην τεχνική ηγεσία του Άρη ότι θα μπορεί να υπολογίζει τους δύο παίκτες για το πρώτο παιχνίδι στο πλαίσιο των πλέι οφ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (20 ή 21/3, καθώς δεν έχει οριστεί ακόμη) εκτός έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως, και από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Κώστας Μήτρογλου, Εργκύς Κάτσε και Κρίστιαν Γκάνεα, οι οποίοι είναι σε φάση αποθεραπείας.

Στην ενημέρωσή της για τη σημερινή προπονητική διαδικασία η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

"Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Άρη εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, ταχυδύναμη, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι σε μικρούς χώρους με μπάλα για το δεύτερο γκρουπ) με τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια να ανεβάζουν ακόμη περισσότερο «στροφές» και να συμμετέχουν σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης.

Στον αντίποδα, οι Κώστας Μήτρογλου, Εργκύς Κάτσε και Κριστιάν Γκάνεα, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στον προσαγωγό, συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο»".

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Σε ακόμη υψηλότερο τέμπο προπονήθηκαν σήμερα (17/3) οι προερχόμενοι από τραυματισμούς Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια, ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Κώστας Μήτρογλου, Εργκύς Κάτσε και Κρίστιαν Γκάνεα Article publish on Τετ, 03/17/2021 - 17:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα