Άρης: «Ανάσα» από τον κόσμο - Το ενδιαφέρον του Γκάλη

Άρης: «Ανάσα» από τον κόσμο - Το ενδιαφέρον του ΓκάληndaoutisΠέμ, 02/18/2021 - 20:00

Σε μία απίστευτα δύσκολη οικονομική περίοδο,  οι φίλοι του Άρη έδειξαν έμπρακτα για μία ακόμη φορά, την στήριξη τους σε ΚΑΕ και ΑΣ. Αφενός αγοράζοντας τις φανέλες του αυτοκράτορα και αφετέρου ανανεώνοντας τις συνδρομές τους στον ερασιτέχνη.

Η πρώτη παρτίδα των 200 κομματιών από τη φανέλα του μπασεκτικού Άρη της δεκαετίας του ΄80 με το νούμερο «6», εξαντλήθηκε… πριν

ακόμη κυκλοφορήσει.

Από τις επιπλέον 1000 που κυκλοφόρησαν αργότερα και που ήδη τέθηκαν στην διάθεση του κόσμου, έχουν απομείνει ελάχιστες. 

Στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μπάσκετ, η διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε να εκδώσει εισιτήρια σε συμβολικό ποσό τα οποία και έγιναν ανάρπαστα. Εξαντλήθηκαν.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι όλη αυτή η κινητοποίηση κέντρισε το ενδιαφέρον του Νίκου Γκάλη. Ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ, είναι σε τακτική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας και επίσης παλαίμαχο άσο της, Χάρη Παπαγεωργίου.

Χωρίς να θέλουν να βγάλουν προς τα έξω οι δυο τους (κάτι απόλυτα λογικό καθώς δεν υπάρχει άλλωστε ούτε κάποια είδηση και κατά συνέπεια τίποτα ανακοινώσιμο) είναι σε διαρκή επικοινωνία για τα όσα συμβαίνουν καθημερινά στον αγαπημένο τους σύλλογο. Είναι και αυτό ένα στήριγμα για τον Χ. Παπαγεωργίου και τους στενούς του συνεργάτες που παλεύουν με νύχια και με δόντια για να κρατήσουν όρθιο ότι έχει απομείνει τέλος πάντων από το «κιτρινόμαυρο οικοδόμημα». 

Ο αμοιβαίος σεβασμός των δύο ιερών τεράτων του ελληνικού μπάσκετ και του Άρη με γνώμονα την προσπάθεια επιβίωσης του τμήματος, φαίνεται πως φέρνουν αποτελέσματα, έστω κι΄ αν αυτά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό πάνω στο οποίο θα μπορούσαμε να σταθούμε. Είναι πάντως κάτι σημαντικό αυτό που συμβαίνει στην κιτρινόμαυρη οικογένεια.  

Σε όλα τα παραπάνω πρέπει να συνυπολογίσουμε τα 4000 επισήμως πλέον ενεργά και τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του συλλόγου στον ΑΣ. 

Επίσης, στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α1 βόλει γυναικών, η απήχηση που έχει η διαδικτυακή τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική για τους υπεύθυνους του τμήματος. 

Με όλα τα παραπάνω διαφαίνεται πως η ζοφερή κατάσταση, έχει αρχίσει να αλλάζει… χρώμα και ξεφεύγει από το απόλυτο μαύρο. 

Η προσπάθεια είναι διαρκής και προφανώς χωρίς τέλος. Το οικονομικό τέλμα στο οποίο περιήλθε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του Άρη αλλά και ο Α.Σ. δεν μπορεί να βρει λύσεις με την πώληση κουπονιών και με το φιλότιμο του απλού κόσμου. 

Αυτό που ωστόσο μπορεί να θεωρηθεί ενθαρρυντικό, είναι η ομοψυχία με την οποία κινούνται τα στελέχη της ομάδας σε μια περίοδο που γίνονται προσπάθειες σε αρκετά μέτωπα για την εξεύρεση μιας σταθερής και αξιόπιστης λύσης. 
 

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ 'Αρης - Μπάσκετ Off Off ndaoutis Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Αρης ΕΛΛΑΔΑ Σε δύσκολες στιγμές, οι φίλοι του Άρη δείχνουν για μία ακόμη φορά εμπράκτως την στήριξη τους σε ΚΑΕ και ΑΣ. Η επικοινωνία Παπαγεωργίου - Γκάλη Article publish on Πέμ, 02/18/2021 - 20:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα