Άρης: Αμφίβολοι Μπερτόγλιο, Σιαμπάνης, σήμερα ξεκαθαρίζει

Διπλός “πονοκέφαλος” για τον Άκη Μάντζιο, σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (2/2) εντός έδρας ντέρμπι της ομάδας του με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Ο προβληματισμός του έχει να κάνει με την παρουσία ή όχι των Φακούντο Μπερτόγλιο και Μάριου Σιαμπάνη στο παιχνίδι, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις.

Για τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό η κατάσταση μοιάζει περισσότερο

ξεκάθαρη. Δεν προπονήθηκε χθες, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που εδώ και μέρες αντιμετωπίζει στο πόδι. Δύσκολα, λοιπόν, θα είναι έτοιμος για το αυριανό ντέρμπι με την “Ένωση”.

Όσο για τον Έλληνα τερματοφύλακα, επέστρεψε με ενοχλήσεις από το Αγρίνιο στη Θεσσαλονίκη, καθότι χτύπησε στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Θα δοκιμάσει σήμερα να προπονηθεί κι αν δεν είναι σε θέση να πάρει γάντια βασικού, τότε στην εστία αναμένεται να καθίσει ο Χούλιαν Κουέστα, ο οποίος επίσης προέρχεται από τραυματισμό. Ο Ντένις, θυμίζουμε, είναι τραυματίας από τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία εντός έδρας και είναι ακόμη ανέτοιμος να επιστρέψει.

Με ενοχλήσεις επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από το Αγρίνιο και ο Κρίστιαν Γκάνεα. Ο Ρουμάνος οπισθοφύλακας, όμως, δείχνει να είναι σε θέση να πάρει μέρος στην αποστολή και θα ξεκαθαρίσει σήμερα και γι’ αυτόν, αν μπορεί να ξεκινήσει από την αρχή στο αυριανό παιχνίδι. Η προπόνηση του Άρη είναι προγραμματισμένο να γίνει το μεσημέρι, στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, στο Νέο Ρύσιο, και αμέσως μετά αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή από τον Μάντζιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα