Άρης: Αλλαγή προγράμματος λόγω αναβολής (pics)

Άρης: Αλλαγή προγράμματος λόγω αναβολής (pics)edadaΠαρ, 11/06/2020 - 20:22

Αλλαγή στο πρόγραμμα του Άρη έφερε η αναβολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στην "Ένωση". Το σπουδαίο αυτό παιχνίδι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την Κυριακή

8/11, όμως, πλέον πάει σε άλλη ημερομηνία.

Οι παίκτες του Άρη προπονήθηκαν σήμερα (6/11) στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Την ώρα που έγινε η προπόνηση δεν ήταν ακόμη γνωστό ότι βρέθηκαν πολλά κρούσματα κορωνοϊού στον ερχόμενο αντίπαλο, οπότε η διαδικασία είχε χαρακτήρα κανονικής προετοιμασίας για το ντέρμπι, με τον Άκη Μάντζιο μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης να κάνει τακτική στον αγωνιστικό χώρο.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών παικτών ή απουσιών για άλλους λόγους, παρά μόνο ενός παίκτη, ο οποίος σήμερα ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Άρης ότι βρέθηκε θετικός σε τεστ για κορωνοϊό. Φυσικά, ο παίκτης αυτός είναι απομονωμένος από την υπόλοιπη ομάδα.

Για αύριο, Σάββατο, μετά την αναβολή του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ, διαφοροποιήθηκε το πρόγραμμα. Περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ενώ δεν αποκλείεται την Κυριακή ο Άκης Μάντζιος να δώσει ρεπό στους παίκτες του.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Η αναβολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ (8/11) προκάλεσε αλλαγή στο πρόγραμμα του Άρη, που συνεχίζει τις προπονήσεις με μία απουσία, λόγω κορωνοϊού Article publish on Παρ, 11/06/2020 - 20:22 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα