Άρης: Αισιοδοξία για τον Ματέο Γκαρσία

Άρης: Αισιοδοξία για τον Ματέο ΓκαρσίαtnalΠαρ, 02/12/2021 - 10:32

Ο Ματέο Γκαρσία κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Παναιτωλικό και όλα θα κριθούν στις τελευταίες προπονήσεις του Άρη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός παρουσιάζει βελτίωση, καθώς δεν ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή των “κίτρινων” για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει τη συγκατάθεση του ιατρικού επιτελείου, προκειμένου να συμπεριλάβει στα πλάνα του τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να δώσει ανάσες στον Γιώργο Δεληζήση, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Τη θέση του στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Μπεναλουάν. Ο Μάντζιος δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Ματίγια, Τζέγκο και Ιωάννου. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Ματέο Γκαρσία κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Παναιτωλικό και όλα θα κριθούν στις τελευταίες προπονήσεις του Άρη. Article publish on Παρ, 02/12/2021 - 10:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα