Άρης: Αυξημένη η ζήτηση των εισιτηρίων για ΑΕΚ

“Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, με την ΑΕΚ. Δεν συμβιβάζομαι με κάτι λιγότερο από ένα γεμάτο γήπεδο! Αυτό το παιχνίδι θα το πάρει ο κόσμος και περιμένω να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί!” Η δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη στη NOVA, μετά το τέλος του χθεσινού (11/5) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, βρήκε ευήκοα ώτα στις τάξεις των φίλων του Άρη, που σπεύδουν από σήμερα το πρωί να προμηθευτούν εισιτήρια

για την αναμέτρηση με τον έτερο “Δικέφαλο” του πρωταθλήματος της SL1.

Για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (14/1, 20:00) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, λοιπόν, σε ό,τι αφορά στην αγορά εισιτηρίων από τους φίλους του Άρη η κίνηση είναι αυξημένη. Αυτό έκανε τους υπεύθυνους της “κίτρινης” ΠΑΕ να παρατείνουν σήμερα την πώληση μέχρι το βράδυ, και συγκεκριμένα έως τις 21:00. Η διάθεση ως εκείνη την ώρα γίνεται από την μπουτίκ της ομάδας, στο γήπεδο.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης, μάλιστα, βλέποντας τη διάθεση των φίλων της να παραβρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια για νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, αποφάσισαν να παρατείνουν και αύριο (13/5) την πώληση των εισιτηρίων, επίσης ως το βράδυ, στις 21:00. Η διάθεση και την αυριανή μέρα θα γίνει από την μπουτίκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα