Άρης – Λαμία 1-1: Ο Ασλανίδης μίλησε τελευταίος! (vid)

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε την κατοχή με ποσοστό 65% ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία.

Στο 8′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκέντζογλου οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από κοντά σε φάση διαρκείας, ενώ ο Άρης έκανε την πρώτη του αξιοσημείωτη τελική στο 42ο λεπτό με σουτ του Καμαρά που μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.

Στο β’ οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 47′ με σουτ του Εντιαγέ μετά από εκτέλεση

κόρνερ που δεν απείλησε τον Γκαραβέλη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα έχασαν την καλύτερη ευκαιρία τους μέχρι εκείνη τη στιγμή με τον Εντιαγέ να βγάζει τετ-α-τετ τον Γκαρσία, που νικήθηκε όμως από τον γκολκίπερ.

Στο 55′ η Λαμία απάντησε με κεφαλιά του Μανουσάκη από καλή θέση που όμως πέρασε άουτ έπειτα από σέντρα του Σαραμαντά.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι καθώς ο Καμαρά αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξί πόδι.

Οι ατυχίες για τους γηπεδούχους συνεχίστηκαν στο 70′, όταν ο Τιρόνε – που είχε μπει δευτερόλεπτα νωρίτερα στο παιχνίδι ως αλλαγή – εκτέλεσε φάουλ από δεξιά για τη Λαμία, ο Σάσα σηκώθηκε για να διώξει με το κεφάλι όμως έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια για την ισοφάριση, όμως τα σουτ των Χαΐροβιτς και Σάσα δεν προβλημάτισαν τον Γκαραβέλη.

Τελικά έφτασε το όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων για να κριθεί το αποτέλεσμα, όταν ο Τζέγκο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ασλανίδης με πολύ ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το τελικό 1-1 στην τελευταία φάση του αγώνα!

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Ντένις (46′ Σιαμπάνης), Λούμορ, Σάκιτς (71′ Σούντγκρεν), Δεληζήσης (71′ Μπεναλουάν), Ασλανίδης, Εντιαγέ (62′ Τζέγκο), Ματίγια (46′ Σάσα), Μαντσίνι (48′ Μπερτόγλιο), Γκαρσία (85′ Ντουάρτε), Ιτούρμπε (62′ Χαΐροβιτς), Καμαρά (61′ Μάνος).
ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας (82′ Βύντρα), Αντέτζο, Γκέντζογλου, Νούνιες (90+1′ Στρούμπουλος), Μανούσος (56′ Ελευθεριάδης), Μανουσάκης (56′ Καραμάνος), Σαραμαντάς (73′ Μαρτίνεθ), Τζανδάρης (68′ Τιρόνε), Τζανετόπουλος (82′ Μαζουλουξής), Ρόμανιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα