Αργεντινή: Σοβαρές αποκαλύψεις από τον Ισραέλιτ

Αργεντινή: Σοβαρές αποκαλύψεις από τον ΙσραέλιτtnalΚυρ, 02/14/2021 - 08:55

Ο Μαριάνο Ισραέλιτ αποκάλυψε πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είχε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια, λίγο πριν τον θάνατό του. Ο στενός φίλος του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δήλωσε πως κανένας δε γνωρίζει που βρίσκονται αυτά τα χρήματα, ενώ άφησε αιχμές για το περιβάλλον του Μαραντόνα, για τους οποίους τόνισε πως προσπαθούσαν να τον αποκόψουν από τους φίλους του. 

Αρχικά, ο Ισραέλιτ δήλωσε: “Τον είδα για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο και παρατήρησα

πως ήταν δυστυχισμένος. Ήταν σε άσχημη κατάσταση από τότε που έκανε μία εγχείρηση στο γόνατο. Πήγα και τον είδα στην κλινική αλλά μετά ήταν δύσκολο, πονούσε πολύ. Τον παράτησαν, ήξεραν πως είχε προβλήματα με την καρδιά του και ήθελε φάρμακα. Όταν γύρισε από το Μεξικό μου είπε πως έχει παραπάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια. Του είπα: «Είσαι ο Βασιλιάς, πρέπει να ζήσεις όπως σου αξίζει». Ήταν σε άσχημη κατάσταση τις τελευταίες ημέρες, δεν είχαν ούτε air condition. Κανείς δεν ξέρει που είναι τα χρήματα αυτά”.

Στη συνέχεια, τόνισε για το περιβάλλον του Μαραντόνα: “Τον είχαν κυκλώσει. Αν καλούσε κάποιος που δεν ήθελαν, άλλαζαν την κάρτα στο κινητό του. Πήγα να φάω σπίτι του και του είπα πως του τηλεφώνησα δύο φορές. Αλλά όταν τον ρώτησα για τον αριθμό του, είχε πως ήταν άλλος στο πίσω μέρος του κινητού του. Ο δεύτερος”.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off tnal Off Off ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο Μαριάνο Ισραέλιτ αποκάλυψε πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είχε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια, λίγο πριν τον θάνατό του. Article publish on Κυρ, 02/14/2021 - 08:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα