Αραούζου και Κυνηγάκης στη Ντόχα

Ο πρώτος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα της FINA για το 2019 είναι προ των πυλών και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτόν!

Συγκεκριμένα η Κέλλυ Αραούζου και ο Θανάσης Κυνηγάκης θα είναι αυτοί που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον αγώνα των 10χλμ μεταξύ 135 αθλητών, 84 άνδρες και 51 γυναίκες. Στον αγώνα θα συμμετάσχει και ο Ιταλός Ολυμπιονίκης των 1.500μ. ελεύθερο, Γκρεγκόριο Παλτρινιέρι, ο συμπατριώτης
του Σιμόνε Ρουφίνι, ο Αμερικανός Τζόρνταν Ουιλιμόβσκι, ο Βρετανός Τζακ Μπέρνελ και ο Γερμανός Φλόριαν Βέλμπροκ.

Στις γυναίκες, δεσπόζει η Σάρον Φαν Ρούβεντααλ από την Ολλανδία, «χρυσή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, ενώ σημαντικές είναι επίσης οι συμμετοχές της Βραζιλιάνας Άνα Μαρσέλα Κούνια, της Γερμανίδας Άνγκελα Μάουρερ και των Ιταλίδων, Ρακέλε Μπρούνι και Αριάνα Μπρίντι.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στη Ντόχα του Κατάρ. Συνολικά η FINA έχει προγραμματίσει εννέα αγώνες στη φετινή σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεύτερος σταθμός θα είναι οι Σεϊχέλες στις 12 Μαϊου, και θα ακολουθήσουν το Σετούμπαλ στην Πορτογαλία στις 8 Ιουνίου, η λίμνη Μπάλατον στην Ουγγαρία στις 15 Ιουνίου, η λίμνη Σεν Ζαν στον Καναδά στις 21 Ιουλίου, η λίμνη Μεγκάντικ επίσης στον Καναδά στις 3 Αυγούστου, η Οχρίδα στις 28 Αυγούστου, η Κινεζική Ταϊπέι στις 7 Σεπτεμβρίου και τέλος η Τσουν Αν στην Κίνα στις 29 Σεπτεμβρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα