Αραούχο: “Κακό αποτέλεσμα για μας. Θα μπορούσε να γίνει αύριο το ματς”

Ο Σέρχιο Αραούχο , μιλώντας στον Γιώργο Βασιλείου, στάθηκε στον βαρύ αγωνιστικό χώρο καθώς και τις καιρικές συνθήκες, τονίζοντας πως το ματς θα μπορούσε να έχει πραγματοποιηθεί άλλη μέρα με καλύτερες συνθήκες.

Τι μπορεί να πει κανείς για το ματς σε τόσο βαρύ γήπεδο;

Πολύ δύσκολο παιχνίδι και δύσκολος αγωνιστικός χώρος δεν μπορούσαμε ν΄αλλάξουμε μια πάσα. Θα μπορούσε να αναβληθεί και να γίνει αύριο. Έπρεπε να παίξουμε και παίξαμε.

Τακτικά δεν μπορείς να πεις πολλά, ως παίκτης τι τον δυσκολεύει περισσότερο σε τέτοιο ματς;

Πολύ δύσκολο για ένα παίκτη

με δικά μου χαρακτηριστικά να παίξει καθώς θέλω τη μπάλα στα πόδια. Δεν άγγιξα τη μπάλα σήμερα, πήραμε ένα βαθμό δεν χάσαμε και είναι σημαντικό.

Τι σημαίνει αυτή η ισοπαλία;

Για μας είναι κακό αποτέλεσμα θέλαμε να κερδίσουμε αλλά έτσι όπως ήταν οι συνθήκες τουλάχιστον δεν χάσαμε. Περιμένουμε να χάσουν βαθμοί και οι αντίπαλοί μας.

Από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο.

Ο πρώτος γύρος είχε καλές και κακές στιγμές. Ήμουν τυχερός και χρωστάω πολλά στους συμπαίκτες μου που μου έδιναν πάσες για να σκοράρω. Θε΄λω να βοηθάω την ομάδα μου. Ελπίζω να έχουμε πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο για να παλέψουμε για το ρπρωτάθλημα.

Ο κόσμος ανυπομονεί για την επιστροφή στην Νέα Φιλαδέλφεια. Πως ένιωσε που βρέθηκε εκεί;

Το γήπεδο γίνεται καταπληκτικό αυτό που σκεφτόμουν είναι ένα γκολ και το γήπεδο να είναι γεμάτο! Θέλουμε να μοιραστούμε τις ιδιαίτερες στιγμές με τον κόσμο!

Keywords
Τυχαία Θέματα