Αραούχο: «Δίνουμε τα πάντα για να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο» (vid)

To βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή για το παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ παρέλαβε ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι ο MVP του ματς ήταν ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος σκόραρε και το πρώτο γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τέλος ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στην ατμόσφαιρα

που δημιούργησε ο κόσμος στην «OPAP Arena» το βράδυ της Κυριακής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω από την αρχή γνωρίζαμε τί θέλουμε να κάνουμε. Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη από τον ΠΑΟΚ. Προσπάθησαμε και καταφέραμε αυτό που θέλουμε, η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ: «Ο κόσμος βλέπει κάθε παιχνίδι σαν ντέρμπι. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι καταπληκτική. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τους κάνουμε χαρούμενους. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά».

Για το βραβείο του MVP: «Να έχω σκοράρει και να βγαίνω MVP είναι το καλύτερο. Νιώθω ότι το βραβείο πρέπει να το πάρει ο Λιβάι (σ.σ Γκαρσία) επειδή σκόραρε, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και κάνει μια καταπληκτική χρονιά. Γνωρίζω ότι ο κόσμος θέλει να σκοράρω. Το σημαντικό είναι ότι όποιος σκοράρει η ομάδα να κερδίζει και να συνεχίσουμε έτσι στο μέλλον».

Δείτε τις δηλώσεις του:

Keywords
Τυχαία Θέματα