Αποθέωσαν τον Κόμπι !

Ένα φοβερό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γουλβς για την 22η αγωνιστική της Premier League με τους πρώτους να παίρνουν τη νίκη με 4-3.

Ο Κόμπι Μέινου έδεσε τη νίκη για την ομάδα αφου ο 18χρονος πέτυχε το τέταρτο γκολ λίγο πρίν το τέλος του παιχνδιού με την “Κόκκινους Διαβόλους” να κατακτά τους βαθμούς.

Μετά το τέλος του αγώνα τον αποθέωσαν οι Μπρούνο Φερνάντες

και Ρίο Φέρντιναρντ.

Όσα είπε ο Μπρούνο Φερνάντες:

«Είναι μεγάλο ταλέντο. Τον είχα δει να αγωνίζεται με την ομάδα νέων και είχε πει το όνομά του χωρίς να γνωρίζω αν θα παίξει ποτέ στη μεγάλη ομάδα».

Ενώ τοποθετήθηκε και ο Ρίο Φέρντιναρντ:

«Δεν λέω πως έχει τις ίδιες ικανότητες ή πως ήδη είναι ίδιοι ποδοσφαιριστές, αλλά μου δίνει την αίσθηση την οποία είχα και για τον Κλάρενς Ζέεντορφ. Ο τρόπος που ελίσσεται και ο τρόπος που χειρίζεται την μπάλα, αλλά και το σώμα του είναι εξαιρετικός», τόνισε ο άλλοτε αμυντικός της Γιουνάιτεντ.

Ο ίδιος ο Μέινου δήλωσε πως ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. «Για να είμαι ειλικρινής ακόμη δεν έχω συνέλθει, νιώθω πως ονειρεύομαι. Το να αγωνίζεσαι στην Premier League, ειδικά στην ομάδα που υποστηρίζεις από μικρός, είναι υπέροχο. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα