Αποστολή με Γκος, Τζόουνς

Με παρόντες τους Φιλ Γκος και Τζαμάλ Τζόουνς, αναχώρησε για τη Λήμνο το πρωί της Παρασκευής (16/11) η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ήφαιστο Λήμνου για την 6η αγωνιστική της Basket League (17/11, 19:30). Η παρουσία των δύο Αμερικανών, ασφαλώς και κάνει πιο εύκολο το έργο του Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς η ερχόμενη αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν είναι.

Οι "ασπρόμαυροι"
αναχώρησαν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 11:30 και με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα αναμένεται να φτάσουν στη Λήμνο στις 17:15. Στις 18:00 θα προπονηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση.

Σε ό,τι αφορά στους Γκος και Τζόουνς, ξεπέρασαν τις όποιες ενοχλήσεις είχαν και είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους. Η δωδεκάδα του ΠΑΟΚ που ταξίδευσε για το νησί αποτελείται από τους: Τζαμάλ Τζόουνς, Γιανίκ Μορέιρα, Λίνο Χρυσικόπουλο, Σταύρο Σχίζα, Αντώνη Κόνιαρη, Γιάννη Αθηναίου, Μιλένκο Τέπιτς, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Ζάρα, Ουίλιαμ Χάτσερ, Ντάριους Γκάρετ, Φιλ Γκος.
Keywords
Τυχαία Θέματα