Απόλλων Πάτρας: «Και του χρόνου πιο δυνατός στην Basket League»

Απάντηση με αφορμή την…διαρροή που υπήρξε από τον πρώτο έλεγχο των φακέλων των ΚΑΕ για την συμμετοχή τους στο επόμενο πρωτάθλημα της Βasket League και ανέφερε ότι η επιτροπή του ΕΣΑΚΕ, έχει απορρίψει ως ελλιπείς τις αιτήσεις του Απόλλωνα Πατρών, της ΑΕΚ,

του Άρη και της Λάρισας, έδωσε η ομάδα της Πάτρας.

Ο Απόλλων Πάτρας τοποθετήθηκε σχετικά με την απόρριψη του φακέλου αδειοδότησης, τονίζοντας ότι η ομάδα θα είναι και του χρόνου στην Basket League.

Η απάντηση της ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας στα social media:

«Ο Απόλλων θα είναι και του χρόνου πιο δυνατός στην Basket League! Δεν συνηθίζουμε να απαντάμε σε διαρροές, αλλά αυτή τη φορά θα το κάνουμε. Για να το ξεκαθαρίσουμε και διαβεβαιώσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους φιλάθλους που αγαπούν την ομάδα μας, όλους όσοι είναι δίπλα μας και τους χορηγούς, που μας στηρίζουν. Ο Απόλλων θα είναι και του χρόνου πιο δυνατός στην Basket League!».

Την Πέμπτη (6/6) έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ για να κρίνει την εισήγηση της επιτροπής ελέγχου για τους τέσσερις φακέλους που απορρίφθηκαν, ενώ οι ομάδες που δεν θα λάβουν αδειοδότηση, έχουν δικαίωμα προσφυγής στο δευτεροβάθμιο όργανο. Αν απορριφθούν εκ νέου, οι φάκελοι τους δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να την έκδοση πιστοποιητικού συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Basket League.

Keywords
Τυχαία Θέματα