Απόλλων: Δάκρυα στο "αντίο" του Παράσχου

Απόλλων: Δάκρυα στο "αντίο" του ΠαράσχουntzouaniΔευ, 03/15/2021 - 20:22

 

Φορτισμένο συναισθηματικά ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του Απόλλωνα Σμύρνης, μόλις ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε στους παίκτες του την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της "Ελαφράς Ταξιαρχίας". Μετά τη νίκη των "κυανόλευκων" επί του Παναιτωλικού στη Ριζούπολη, ο βουρκωμένος Παράσχος μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, εξήγησε ότι η διαφωνία του με τη διοίκηση του συλλόγου ήταν ο λόγος της παραίτησης του και τους ευχήθηκε επιτυχίες στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων

τους. Μάλιστα ο Παράσχος αποκάλυψε ότι ήθελε να αποχωρήσει αρκετά νωρίτερα, ωστόσο είχε μείνει στον Απόλλωνα εξαιτίας των παικτών και του καλού κλίματος που υπήρχε στο ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα προσπάθησαν να μεταπείσουν τον Γιώργο Παράσχο, ενώ συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην αποχώρηση του 69χρονου προπονητή από το γήπεδο της Ριζούπολης. Ένας - ένας οι παίκτες του Απόλλωνα πήγαν κοντά στον Παράσχο, τον αγκάλιασαν δακρυσμένοι, ενώ και ο ίδιος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. 

Για την ώρα ο Παράσχος θα επιστρέψει στο σπίτι του στην Καστοριά και δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση του αν θα αποσυρθεί από τους πάγκους ή αν θα συνεχίσει για ακόμα 1-2 χρόνια την προπονητική του πορεία.  

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απόλλων Σμύρνης - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απόλλων Σμύρνης ΕΛΛΑΔΑ Φορτισμένο συναισθηματικά ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του Απόλλωνα Σμύρνης, μόλις ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε στους παίκτες του την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της "Ελαφράς Ταξιαρχίας". Article publish on Δευ, 03/15/2021 - 20:22 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα