Αποκαλύπτονται οι μυθικοί μισθοί και συμφωνίες των αστέρων Avengers

Robert καλά τα πήγαμε;

Το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel (MCU) θερίζει τα box office και δεν αφήνει τους αστέρες τους χωρίς ανταμοιβή. Μάλιστα, μάθαμε πως ο Robert Downey Jr., που μας έχει χαρίσει τον Iron Man, φέρεται να έλαβε τουλάχιστον 75 εκ. δολάρια για το "Avengers: Infinity War".

Σύμφωνα με το THR, το "Avengers:

Endgame" είναι σημείο καμπής για κάποιους χαρακτήρες που είναι μαζί μας αρκετά χρόνια κι έχουν δημιουργήσει το δικό τους fanclub στους μαρβελοκύκλους, ενώ κάποιοι θα προχωρήσουν ή θα επαναδιαπραγματευτούν τους όρους των συμβολαίων τους μετά την αποκορύφωση των 10 χρόνων της ιστορίας του MCU.

Όπως έχει ήδη προαναφερθεί, ο Robert Downey Jr., που υποδύεται τον Iron Man από το 2006 κι έχει γίνει ένα από τα επίσημα πρόσωπα του franchise, είχε διαπραγματευτεί μια μοναδική συμφωνία με τον επικεφαλής της Marvel, Kevin Feige, που απ' ό,τι φαίνεται, απέδωσε.

Αντί λοιπόν να υπογράφει συμφωνίες για συγκεκριμένα ποσά, ο Downey Jr., σύμφωνα με αναφορές, είχε κάποια "backend" συμφωνία, συμφωνία δηλαδή που αφορά την ολοκλήρωση του project και των ταινιών των Εκδικητών. Με το "Avengers: Infinity War" να ξεπερνάει τα 2 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office, οι πηγές του THR μεταφέρουν πως ο εν λόγω ηθοποιός απέσπασε τουλάχιστον 75 εκ. δολάρια λόγω της πρωτοφανούς επιτυχίας της ταινίας.

Ακόμα και με το "Spider-Man: Homecoming" του 2017, όπου έκανε ουσιαστικά μια αρκετά μικρή εμφάνιση και δούλεψε πρακτικά μόνο τρεις ημέρες, ο Downey Jr. έβγαλε 5 εκ. δολάρια.

Όσο για την συμπρωταγωνίστριά του, Scarlett Johannson, που παίζει την Black Widow από το 2010, ετοιμάζεται να βάλει ξανά το κοστούμι της για μια σόλο ταινία της Black Widow που έχει προγραμματιστεί για το 2020 και λέγεται πως "θα βγάλει κάποιο ποσό γύρω στα 20 εκ. δολάρια για τον ρόλο του πρωταγωνιστή και του παραγωγού" της ταινίας.

Ο Chris Hemsworth, που πρωτοέπιασε το Mjolnir το 2011, είχε αρχικά μια συμφωνία πέντε ταινιών (που υπεγράφη το 2010) και με τις επαναδιαπραγματεύσεις, θα έπαιρνε 15 με 20 εκ. δολάρια για το "Avengers: Infinity War" και το "Avengers: Endgame", ενώ θα είναι έτοιμος για οτιδήποτε επακολουθήσει.

Ο Chris Evans, που κρατάει την ασπίδα του Captain America από το 2011, είχε κι αυτός ντίλα πέντε ταινιών που δεν συμπεριλάμβανε cameos, ο οποίος επίσης επαναδιαπραγματεύτηκε τη συμφωνία του για το "Infinity War" και το "Endgame" για μισθό 15-20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Για όλους τους υπόλοιπους αστέρες του MCU, ο τρόπος που αποδίδονται τα μπόνους και τα κέρδη, έχει αλλάξει καθώς το franchise εξακολουθεί να σπάει τα ρεκόρ, από τα 585 εκ. δολάρια που έβγαλε ο Iron Man στο box office τότε.

Πριν από μερικά χρόνια, τα μπόνους των πρωταγωνιστών θα ξεκινούσαν αφού η ταινία έφτανε τα 500 εκ. στο box office. Μετά την επιτυχία του franchise όμως, το όριο τέθηκε στα 700 εκατομμύρια και τώρα φέρεται να είναι κοντά στο 1,5 δισ. για τις ταινία των Avengers.

Κάποιοι MCU ηθοποιοί ετοιμάζονται να μετακομίσουν για το Disney+, όπως οι Tom Hiddleston (Loki),Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Paul Bettany (Vision),Anthony Mackie (Falcon), Sebastian Stan (Winter Soldier) και Jeremy Renner (Hawkeye), που θα έχουν τη δική τους σειρά στη νέα streaming υπηρεσία της Disney. Οι συμφωνίες αυτές ωστόσο λέγεται πως θα είναι ξεχωριστές από αυτές των ταινιών και πως "δεν αναιρούν τις εμφανίσεις σε μελλοντικές ταινίες της Marvel".

Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, οι πηγές του THR λένε επίσης πως ο Chadwick Boseman (Black Panther) και ο Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), έχουν μια ακόμα επιλογή που ίσως οδηγήσει σε sequel των σόλο ταινιών τους.

Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για το MCU και τους αστέρες του, και τώρα που το "Avengers: Endgame" έχει πλέον βγει, θα δώσει την ευκαιρία για νέες προσθήκες, από με το "Eternals" και την Angelina Jolie, τον ασιάτη υπερήρωα και το τρίτο Guardians of the Galaxy Vol. με τον James Gunn πίσω στο τιμόνι.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Οι σεναριογράφοι του Avengers: Endgame εξηγούν την κατάληξη του Captain America Avengers: Endgame - O Chris Pratt ανεβάζει "παράνομο" βίντεο από τα γυρίσματα To Avengers: Endgame κάνει πρεμιέρα ξεπερνώντας με ευκολία το $1δις

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα