Αποκάλυψη “βόμβα”: “Έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό” έψαχνε στην Google η Πισπιρίγκου – Οι ένοχες αναζητήσεις

Σοκ προκαλούν οι λέξεις και οι φράσεις που πληκτρολογούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στη μηχανή αναζήτησης της Google, πριν η Τζωρτζίνα μπει στο νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Mega, Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα από το ξεψάχνισμα των ηλεκτρονικών συσκευών της 33χρονης, με τις Αρχές να έχουν εντοπίσει σημαντικά ευρήματα στα διαδικτυακά της ίχνη.

Να σημειωθεί ότι από τις έρευνες των αρχών σε κινητά, υπολογιστές αλλά και το τάμπλετ της μικρής Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει διαγράψει από το υπολογιστικό

σύννεφο, το λεγόμενο cloud, όλες τις ένοχες αναζητήσεις των τελευταίων ετών. Ωστόσο, οι αστυνομικοί έχουν την τεχνογνωσία να τις επαναφέρουν…

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η 33χρονη φέρεται να πληκτρολογούσε τη φράση “Έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό”, στην Google, ενώ σε άλλη αναζήτηση πληκτρολογούσε “αναισθησία στα παιδιά”.

Στη συνέχεια προχώρησε σε αναζήτηση “αναισθητικά στα παιδιά”, “νυχτερινή επιληψία” και “εγκεφαλική ατροφία”.

Ακόμα φαίνεται να έψαχνε τη “δραστική ουσία – φαινοβαρβιτάλη” και το φάρμακο epanutin, το οποίο εφόσον χορηγηθεί σε μεγάλη ποσότητα οδηγεί στον θάνατο, ενώ προχώρησε και σε αναζητήσεις σε ιατρική διαδικτυακή βιβλιοθήκη.

Όπως διευκρίνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι εν λόγω αναζητήσεις δεν δικαιολογούν την εμφάνιση διαφήμισης κεταμίνης στην 33χρονη. Η διαφήμιση προκύπτει μονάχα εάν αναζητήσει επ’ ακριβώς τον όρο.

Στις 17 Ιανουαρίου 2022 αναζήτησε τις λέξεις αναισθητικά φάρμακα, η οποία την οδήγησε σε ιστοσελίδα με αναφορές στην κεταμίνη.

Ήταν τότε που η Τζωρτζίνα είχε μπει στο νοσοκομείο για μαγνητική εξέταση κατά τη διάρκεια της οποίας της χορηγήθηκε χλωράλη, ουσία την οποία η 33χρονη μητέρα δεν αναζήτησε.

Στις 26 Ιανουαρίου, δηλαδή 3 ημέρες πριν από το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, η Google επιστρέφει στο λογαριασμό της Ρούλας Πισπιρίγκου διαφημίσεις της ουσίας κεταμίνη.

Ψάχνουν ύποπτο email τύπου “tanalias219” που χρησιμοποιούσαν από κοινού Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης

Ένα ακόμη κοινό email, τύπου “tanalias219”, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη φέρεται να αναζητούν οι ανακριτικές και αστυνομικές αρχές, ερευνώντας κάποιες διφορούμενες πληροφορίες, που έχουν στην κατοχή τους. Αντίστοιχη είναι η ηλεκτρονική έρευνα για δύο ακόμη emails, που φαίνεται να διατηρούσαν και διαχειρίζονταν, ξεχωριστά, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Οι έρευνες σχετίζονται με τον εντοπισμό στοιχείων από τις ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, με την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, να επιχειρεί την πρόσβαση σε αυτά τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και αναζητά τους κωδικούς αυτών, όπως και των άλλων συσκευών που κατασχέθηκαν, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να έχει “αμνησία”.

Ήδη τα ηλεκτρονικά αρχεία του email με το ποδοσφαιρικό ψευδώνυμο του Μάνου, το οποίο ήταν “tanalias219” που παραχώρησε στη Ρούλα έχει δώσει σημαντικά στοιχεία, η αξιοποίηση των οποίων εξετάζεται από τις Αρχές. Οι αναζητήσεις που έχουν γίνει από τις 12 Ιανουαρίου 2022 φέρεται να αφορούν φαρμακευτικά και ιατρικά βιβλία όπως και αναισθητικές ουσίες που είχαν δοθεί στην Τζωρτζίνα στο πλαίσιο ιατρικών εξετάσεων, όπως μαγνητική τομογραφία στην οποία είχε υποβληθεί το άτυχο παιδί.

Μέσω αυτών φαίνεται να προέκυψαν σχετικές προτεινόμενες αναδυόμενες διαφημίσεις, στις οποίες περιλαμβανόταν και η κεταμίνη. Η απευθείας αναζήτηση έγινε στις 30 Μαρτίου, λίγη ώρα πριν από την σύλληψη της όταν δημοσιοποιήθηκε η συγκεκριμένη ουσία στο πλαίσιο ρεπορτάζ για την υπόθεση.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα