Αποκαλύψεις για Μπαρτσελόνα από Φρανσίσκο!

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο ήταν από τους πρωταγωνιστές στη νίκη της Ζαλγκίρις Κάουνας επί της Μπαρτσελόνα με 83-71, πραγματοποιώντας εξαιρετική τέταρτη περίοδο με 14 πόντους. Ωστόσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης, το ενδιαφέρον στράφηκε και στις δηλώσεις του για το μέλλον του.

Μιλώντας στο «PickandRoll TV», ο Γάλλος γκαρντ ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή παραμένει πλήρως προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του, δίνοντας έμφαση στη συνέχεια της σεζόν και τα play-offs. Παρά τις φήμες που κυκλοφορούν, τόνισε ότι δεν τον απασχολούν άμεσα και πως προτεραιότητά

του είναι το παρόν.

Παρόλα αυτά, δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για την Μπαρτσελόνα, αναφέροντας πως αποτελεί μία από τις ομάδες που θα ήθελε να αγωνιστεί. Όπως αποκάλυψε, η επιθυμία αυτή υπάρχει εδώ και χρόνια, ήδη από την περίοδο που αγωνιζόταν στη Μανρέσα, χαρακτηρίζοντάς τη μάλιστα ως «κλαμπ των ονείρων» του.

Ο ίδιος κράτησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, επισημαίνοντας πως δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις. Προτιμά να ολοκληρώσει τη σεζόν και στη συνέχεια να εξετάσει προσεκτικά τις επιλογές του, αφήνοντας το μέλλον του να κριθεί στον κατάλληλο χρόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα δούμε τι θα γίνει. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στο μπάσκετ, στα play-offs με την ομάδα μου. Υπάρχουν παντού φήμες, αλλά το σημαντικό είναι να είσαι συγκεντρωμένος. Θα δούμε τι θα γίνει. Πέρσι ήθελα να πάω στην Καταλονία, έγιναν πράγματα…. Όπως και φέτος. Όπως είπα, θα δούμε τι θα γίνει, αλλά αγαπάω την Μπαρτσελόνα, για να είμαι ειλικρινής. Ήταν το κλαμπ των ονείρων μου όταν ήμουν στην Μανρέσα. Είναι ένα από τα κλαμπ των ονείρων μου. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά δεν βιάζομαι. Θέλω να πάρω τον χρόνο μου και να δω πως θα είναι τα πράγματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα