Αποκαλύφθηκε το roadmap για το περιεχόμενο του Destiny 2: Forsaken

Ένας χρόνος με updates τουλάχιστον.

Η Bungie κυκλοφόρησε το roadmap για το περιεχόμενο του Destiny 2, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες στους παίκτες για το τι τους περιμένει με την έλευση του τρίτου expansion, με το όνομα Forsaken.

Το παιχνίδι θα διατηρήσει το seasonal μοντέλο, με τον κάθε χρόνο να σπάει σε τρίμηνα seasons, με κάθε σεζόν να φέρνει διαφορετικές προκλήσεις, loot, rewards και πολλά άλλα.

Το επιπλέον seasonal περιεχόμενο θα είναι δωρεάν, με κάποια από τα updates να

είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στους κατόχους του Forsaken. Όπως για παράδειγμα το Season of the Outlaw όπου θα υπάρχει ένα Raid (Last Wish), καθώς και μία "εξέλιξη" για την Dreaming City, θα είναι για τους κατόχους του Forsaken.

Το The Season of the Outlaw, φαίνεται να έχει αρκετό περιεχόμενο και για όσους δεν έχουν το Forsaken, με την επιστροφή του Iron Banner και το Festival of the Lost events, καθώς επίσης και με τον νέο χάρτη (Convergence) και το mode (Breakthrough) που έρχονται τον Σεπτέμβρη στο Crucible.

Μαζί με τα free seasonal updates, το Destiny 2 προσφέρει το επί πληρωμή Annual Pass. Το οποίο προσφέρει επιπλέον περιεχόμενο στο οποίο η Bungie αναφέρεται ως "νέες endgame δραστηριότητες και modes, ανακαλύψεις και challenges". Αυτό φαίνεται να είναι μια προσπάθεια της Bungie να δώσει μια διαφάνεια στο πώς θα λειτουργούν τα endgame activities, έπειτα από τα αρνητικά σχόλια των παικτών με το προηγούμενο expansion, Curse of Osiris, όπου το DLC κλείδωσε μερικές endgame δραστηριότητες.

Κάθε μία από τις σεζόν φαίνεται να έχει ένα παρόμοιο μοτίβο, με νέα όπλα, περιεχόμενο στο Crucible και αναβαθμίσεις στο gameplay, με τον Δεκέμβριο και το Season of the Forge να σηματοδοτεί την επιστροφή των heavy weapons και το "The Dawning" event. Η Bungie αφήνει μερικά μυστήρια, με κάποια events (χωρίς όνομα) για την άνοιξη του 2019 και τη Season of the Drifter αλλά και το καλοκαίρι του 2019 με την ατιτλοφόρητη ακόμα season.

Το περιεχόμενο του Annual Pass θα κυκλοφορήσει παράλληλα με τις σεζόν. Η Season of the Forge θα βρει τους κατόχους του Annual Pass με νέα Exotics, Legendaries και Raids μέσω του Black Armory Update, ενώ η Season of the Drifter θα έρθει με την συνοδεία του Joker's Wild όπου θα φέρει επιπλέον Legendaries και Exotics, καθώς επίσης και ένα "νέο activity" και μία εξέλιξη του νέου Gambit system.

Η χωρίς όνομα καλοκαιρινή σεζόν θα περιλαμβάνει το Penumbra, ένα update του Annual Pass το οποίο θα μας προμηθεύσει με νέα Exotics, Legendaries και Raids, καθώς κι ένα ακόμα "νέο activity".

To expansion του Forsaken θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου σε PC, PS4 και Xbox One.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceΗ EA ακυρώνει όλα τα Madden Qualifiers μετά την επίθεσηCyberpunk 2077: Ποιά ήταν τα spec του PC που έτρεχε το demo;Cyberpunk 2077 - Nέα Gameplay Demo Screenshots

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα