Αποφόρτιση ψυχική και σωματική


Η χτεσινή, χαμένη ευκαιρία για τον Άρη να μπει σε θέση πρωταγωνιστή για τη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης της τελικής κατάταξης είναι κάτι που κόστισε σε όλους, ομάδα και κόσμο. Θα ήταν μια από τις καλύτερες δυνατές εξελίξεις στη χρονιά επιστροφής της ομάδας στα «μεγάλα σαλόνια», σημειώνοντας μια αξιόλογη πορεία και πετυχαίνοντας μια αντίστοιχη διάκριση, που όμοιά της δε συναντά κανείς πολλές στην ιστορία του θεσμού. Όπως και να ‘χει όμως το παρελθόν είναι μόνο για να διδάσκει. Το ζητούμενο για τον Σάββα Παντελίδη και τους ποδοσφαιριστές του είναι ν’ αφοσιωθούν στο σήμερα και στο αύριο πηγαίνοντας
με όλες τους τις δυνάμεις στα δυο – τελευταία – παιχνίδια της σεζόν έχοντας ως μοναδικό στόχο ισάριθμες νίκες. Αποστολή για την οποία η προσπάθεια θα ξεκινήσει αύριο η σχετική προσπάθεια με την επιστροφή στις προπονήσεις μετά το σημερινό ρεπό.

Παράλληλα, δυο «κατάσκοποι» βρετανικών ομάδων βρέθηκαν χτες στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρακολούθησαν τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες επρόκειτο για δύο σκάουτερ, έναν εκ των της αγγλικής Ντέρμπι Κάουντι και της σκωτσέζικης Αμπερντίν, χωρίς όμως να γίνει γνωστό αν είχαν την προσοχή τους στραμμένη σε συγκεκριμένα πρόσωπα των δυο ομάδων.
Keywords
Τυχαία Θέματα