Αποχαιρέτησε τη Φενέρμπαχτσε ο Βαλμπουενά (pic)

Ο Γάλλος μέσος ο οποίος αγωνίστηκε για δύο σεζόν στη Φενέρ και ετοιμάζεται να υπογρλάψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, φρόντισε να αποχαιρετήσει την τουρκική ομάδα με μια ανοικτή επιστολή στο twitter.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Αγαπητή οικογένεια της Φενέρμπαχτσε,

Το ταξίδι μου σαν ''καναρίνι'' έφτασε στο τέλος του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε άτομο που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω στα δύο χρόνια που
πέρασα στον σύλλογο. Προπονητές, συμπαίκτες, υπαλλήλους και φίλους που έκανα εδώ.

Καθένας από σας με υποδέχθηκε θερμά και έκανε τα πάντα ώστε η εμπειρία μου να είναι μοναδική. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για τη φροντίδα και την καλοσύνη που έτυχα από όλους στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας σε όλο τον κόσμο. Από την πρώτη μου μέρα στο αεροδρόμιο μου δείξατε απίστευτη υποστήριξη. Από την πρώτη ως την τελευταία μέρα ένιωσα το πάθος αυτού του μοναδικού συλλόγου. Μέσα σε δύο σεζόν έζησα όλα τα συναισθήματα και σκαμπανεβάσματα, από τη μάχη για τον τίτλο ως τις δύσκολες στιγμές στο πρωτάθλημα. Η φετινή σεζόν δεν αντανακλά τις απαιτήσεις ενός σπουδαίου συλλόγου όπως η Φενέρμπαχτσε. Το γνωρίζουμε όλοι. Σε κάθε στιγμή ένιωσα την αγάπη όλων και την υποστήριξη όλων σας. Χάρη σε εσάς καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα εκεί όπου ανήκει.

Η εμεπιερία μου στη Φενέρ δεν είναι μόνο δύο σεζόν. Είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Σε αυτά τα δύο χρόνια ήμουν μέλος μιας οικογένειας, μιας μεγάλης οικογένειας. Υιοθέτησα τις αρχές του συλλόγου και έδινα τα πάντα για να υπερασπιστώ τα χρώματα του. Μετανιώνω που δεν ήμουν καλύτερος ώστε να προσθέσω στη μεγάλη ιστορία του συλλόγου τους τλίτλους που αξίζετε τόσο. Πάντως η Φενέρ, χάρη σε εσάς, έγινε κομμάτι της ιστορίας μου. Κάνατε κάθε εντός έδρας ματς τόσο ιδιαίτερο, ανεβάζοντας με πάντα ψηλότερα, για να λάμψουν τα χρώματα μας.

Είμαι αιωνίως ευγνώμων. Με υπδεχτήκατε ζεστά και μείνατε δίπλα μου αυτά τα δύο χρόνια της ζωής μου με την υποστήριξη σας. Είναι λυπηρό που πρέπει να σας αποχαιρετήσω. Δεν είναι αποχαιρετισμός, καθώς η Φενέρ και η Κωνσταντινούπολη θα έχουν πάντα μια ξεχωρστή θέση στην καρδιά μου.

Είμαι περήφανος που φόρεσα αυτή τα χρώματα, τα χρώματα μας! Χρωστάω πολλά σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, τον πρόεδρο μας, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Χάρη στην περηφάνεια και τη διαρκή υποστήριξη των φιλάθλων μας, πιστεύω πως η Φενέρ την επόμενη χρονιά, θα βρεθεί εκεί που της αξίζει. Θα είμαι πολύ χαρούμενος να το δω.

Μην ξεχνάτε, για μένα η Κωνσταντινιύπολη θα είναι πάντα κίτρινη και μπλε».

Η παρακάτω επιστολή δημοσιεύτηκε από τον Βαλμπουενά σε Αγγλικά, Γαλλικά και Τούρκικα.
Keywords
Τυχαία Θέματα