Από το remake του "Pet Sematary" κατέφθασαν νέες εικόνες

Το ανατριχιαστικό νεκροταφείο ξαναχτυπά.

Το remake του "Pet Sematary" προχωράει σταθερά και έχει νέες φωτογραφίες να δείξει στο κοινό. Οι εικόνες κυκλοφόρησαν επίσημα από την Paramount Pictures.

Στις εικόνες που μπορείτε να δείτε παρακάτω φαίνονται οι Jason Clarke ως Louis Creed, Amy Seimetz ως Rachel Creed, Jeté Laurence ως η κόρη τους Ellie, οι δίδυμοι Hugo

και Lucas Lavoie ως Gage και ο John Lithgow ως Jud Crandall. Στην αρχική ταινία του 1989 τους αντίστοιχους ρόλους είχαν υποδυθεί οι Dale Midkiff, Denise Crosby, Blaze Berdahl, Miko Hughes και Fred Gwynne.

Με τίτλο "Pet Sematary", το μυθιστόρημα του Stephen King κυκλοφόρησε το 1983 και προτάθηκε το 1986 για βραβείο World Fantasy στην κατηγορία καλύτερου μυθιστορήματος, προτού μεταφερθεί στον κινηματογράφο το 1989. Η σύνοψη του μυθιστορήματος, όπως έχει δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα StephenKing.com, περιγράφει τα γεγονότα που αντιμετώπισε η οικογένεια Creed.

"Ο δρόμος μπροστά από το αγροτικό σπίτι του Δρ. Louis Creed, Maine, συχνά αρπάζει τις ζωές των γειτονικών ζώων. Ο Louis μετακόμισε πρόσφατα από το Σικάγο στο Λάντλοου με τη σύζυγο του Rachel, τα παιδιά τους και την κατοικίδια γάτα τους. Δίπλα από το σπίτι τους, τοπικά παιδιά έχουν δημιουργήσει ένα νεκροταφείο για σκύλους και γάτες που σκοτώθηκαν από τη σταθερή ροή αυτοκινήτων του απασχολημένου αυτοκινητόδρομου. Βαθύτερα μέσα στο δάσος βρίσκεται ένα άλλο νεκροταφείο, ένα αρχαίο Ινδιάνικο έδαφος ταφής του οποίου τις απεχθείς ιδιότητες θα ανακαλύψει ο Louis με το θάνατο της γάτας της οικογένειας."

Ανάμεσα στις φωτογραφίες ξεχωρίζει και η εικόνα μιας γάτας που στέκεται στη μέση ενός ανοιχτού δρόμου, η οποία πιθανότατα είναι η Churchill, εν συντομία Church, ένας από τους βασικούς χαρακτήρες του ομότιτλου μυθιστορήματος του King που αποτελεί έμπνευση για την ταινία.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Paramount έβαλε στο στόχαστρο τους σκηνοθέτες του remake, Kevin Kolsch και Dennis Widmyer. Τότε ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των συγγραφέων που έδωσαν την υπογραφή τους στο σενάριο του ερχόμενου "Pet Sematary", Jeff Buhler και David Kajganich, μαζί και των παραγωγών Lorenzo di Bonaventura και Mark Vahradian

Το comicbook μετέφερε και την επίσημη σύνοψη της ταινίας, η οποία φαίνεται να πατάει καλά στα βήματα του μυθιστορήματος.

"Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα τρόμου του Stephen King, το 'Pet Semetary' ακολουθεί τον Δρ. Louis Creed (Jason Clarke), ο οποίος, αφού μετακόμισε με τη σύζυγο του Rachel (Amy Seimetz) και τα δύο νεαρά παιδιά τους από τη Βοστόνη στο αγροτικό σπίτι Maine, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες έδαφος ταφής κρυμμένο στο δάσος κοντά στο νέο σπίτι της οικογένειας. Όταν η τραγωδία χτυπά, ο Louis στρέφετε στον ασυνήθιστο γείτονα του, Jud Crandall (John Lithgow)."

Το "Pet Sematary" θα βρεθεί, για δεύτερη φορά, στη μεγάλη οθόνη στις 5 Απριλίου του 2019. Για όλες τις ταινίες που μπορείτε να βρείτε στους κινηματογράφους αυτόν τον Οκτώβρη, συμβουλευτείτε τον Κινηματογραφικό Οδηγό.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 09/10 - 07/10Πρώτο teaser trailer για το αιματοβαμμένο The Boys - NYCC 2018Νέο και πιο κατατοπιστικό trailer για το Mortal Engines

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα