Από τις δυο εικόνες κρατάει την πρώτη

Με το πέρας των πρώτων δυο φιλικών αγώνων στο Βέλγιο ο Πέδρο Μαρτίνς αφενώς δείχνει να καταλήγει στον σχηματισμό που θέλει να παίξει ο Ολυμπιακός, αφετέρου εχει την ευκαιρία να αξιολογεί με μεγαλύτερη ασφάλεια το υλικό που εχει στα χέρια του.

Το 4-2-3-1 του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι με την Έουπεν λειτούργησε καλά τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Η ελληνική ομάδα δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες μέσα απο δημιουργία, ενώ την ίδια στιγμή πίεσε ψηλά στο γήπεδο.

Απέτρεψε
τη δημιουργία ευκαιριών στον αντίπαλο, κυκλοφόρησε τη μπάλα με υπομονή και γενικώς έβγαλε την επιθυμητή απο τον προπονητή του εικόνα.

Χριστοδουλοπουλος, Φορτουνης και Ελ Αμπντελαουί έδειξαν να αποκτούν χημεία. Ανδρούτσος και Μπουχαλακης κάλυπταν σωστά τους χώρους κι ας μην ειναι κανείς απο τους δυο καθαρός κόφτης.
Ο Γκερέρο ειναι αποτελεσματικός και απλός στο παιχνίδι του, ενώ Βούκοβιτς και Σισέ λειτούργησαν καλά με τον Σενεγαλέζο να αναλαμβάνει τις εκτός περιοχής άμυνες και να δείχνει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Η εικόνα μετα το 60ο λεπτό ήταν διαφορετική. Με τρείς παίκτες στην αμυνα και μπροστά τους Ρομαό και Καμαρά. Ο παίκτης που ανέλαβε τη δημιουργία ήταν ο Μάριν όμως δεν ήταν αρκετή η δίκη του προσπάθεια.

Ο Μασούρας ανταπεξήλθε απο αριστερά στην κάλυψη της γραμμής, κάτι που δεν έγινε με τον Πάρντο απο την απέναντι πλευρά. Ο Τζούρτζεβιτς δεν βοήθησε αλά γενικώς η εικόνα δεν ήταν θετική σε εκείνο το διάστημα σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο προπονητης του Ολυμπιακού μετα το τέλος του αγώνα.

Τα φιλικά γίνονται για να δοκιμάζονται όσα δουλεύονται στην προπόνηση. Όπως και για να διορθώνονται λάθη. Και ως τέτοια οφείλουν να αντιμετωπίζονται.
Keywords
Τυχαία Θέματα