Απίθανο παιχνίδι με νικήτρια την Μπαδόσα!

Εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αθλήτριες που τα έδωσαν όλα στο κορτ, δημιούργησαν εξαιρετικές φάσεις όμως η Μπαδόσα πήρε πολύτιμα μπρέικ που την οδήγησαν στη νίκη.

Η Μπαδόσα από νωρίς βρέθηκε να έχει μπρέικς την διάθεση της τα οποία όμως έσωσε η Βραζιλιάνα αντίπαλός της για να κρατήσει το σερβίς της για το 1-1. Στο έκτο γκέιμ, η Ισπανίδα είχε ξανά την ευκαιρία να σπάσει το σερβίς της Χαντάντ Μάγια και το κατάφερε για να προηγηθεί με 4-2!
Εν συνεχεία, η Ισπανίδα, έχοντας καλό ρυθμό στο σερβίς της αλλά και στα χτυπήματα της, ανέβασε την διαφορά

στα 3 γκέιμς, 5-2. Η Μπαδόσα είχε την ευκαιρία, αν έκανε ένα καλό σέρβις γκέιμ, να τελειώσει το πρώτο σετ περίπου σε 45 λεπτά. Ωστόσο, η 26χρονη Βραζιλιάνα, πίεσε στο σερβίς της Ισπανίδας και με μπρέικ μείωσε σε 5-4!

H Χαντάντ Μάγια, ανέβασε την απόδοσή της πλήρως, μετά το 5-2 που βρέθηκε πίσω στο σκορ, πήρε διαδοχικά γκέιμ και ισοφάρισε σε 5-5!
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στο tie break, εκεί που η Ισπανίδα, βρέθηκε να έχει 4 σετ πόιντς(6-2). Η Χαντάντ Μάγια, μείωσε σε 6-5 και με καταπληκτικό winner έκλεισε το πρώτο σετ μετά από 73 λεπτά!

Η Βραζιλιάνα είχε 10 winners 1 άσσο και 14 αβίαστα λάθη, ενώ η Ισπανίδα, 11 winners 3 άσσους και 10 αβίαστα λάθη.
Η Μπαδόσα, είχε 1 διπλό σφάλμα στο πρώτο σετ, όμως στο τέταρτο γκέιμ του δεύτερου σετ, έκανε τρία μαζεμένα! Η Χαντάντ Μάγια, είχε την ευκαιρία για να σπάσει το σερβίς της Ισπανίδας, η οποία μετά από 9 ισοπαλία, πήρε το πλεονέκτημα και με φανταστικό winner, ισοφάρισε σε 2-2.
Αμφότερες αθλήτριες κρατούσαν το σερβίς τους, ίσως η Μπαδόσα λίγο πιο δύσκολα, καθώς η Βραζιλιάνα πίεζε αρκετά ψάχνοντας για μπρέικ. Η 25χρονη Ισπανίδα, νούμερο 11 στον κόσμο, είχε ευκαιρίες για μπρέικ ώστε να κάνει το 5-4, όμως η Χαντάντ Μάγια, πάλεψε έσωσε τις ευκαιρίες και κράτησε με δυσκολία το σερβίς της για να προηγηθεί αυτή με 5-4.

Η Μπαδόσα, είχε ευκαιρία για μπρέικ στο 11ο γκειμ, και το κατάφερε! Έκανε το 6-5 μετά από 75 λεπτά και είχε την δυνατότητα με ένα καλό σέρβις γκέιμ να τελειώσει το ματς και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά κόντρα στην Κασατκίνα.
Η Ισπανίδα, είχε δύο match points τα εκμεταλλεύτηκε και έκανε το 2-0 μετά από 2.35 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα