Απεβίωσε ο Alec Holowka, developer του Night in the Woods

Εξαιρετικά κακές συγκυρίες..

Ο Alec Holowka, designer, προγραμματιστής και συνθέτης του Night in the Woods, άφησε την τελευταία του πνοή. Η ανακοίνωση ήρθε μέσω του λογαριασμού της Eileen Mary Holowka στο Twitter.

Alec Holowka, my brother and best friend, passed away this morning. pic.twitter.com/NONUNSZ08q

— Eileen Mary Holowka (@derangedpoetess) August 31, 2019 Η Eileen Holowka είναι η ίδια developer, σε μια άλλη εταιρεία και ανακοίνωσε τον θάνατο του Alec Holowka το μεσημέρι του Σαββάτου.

Alec Holowka, ο αδελφός μου και ο καλύτερος φίλος μου, πέθανε σήμερα το πρωί" έγραψε ο Eileen Holowka.

"Αυτοί που με γνωρίζουν θα ξέρουν ότι πιστεύω τους επιζώντες και έκανα πάντα ό, τι μπορώ για να υποστηρίξω τους επιζώντες, τους πάσχοντες από ψυχικές ασθένειες και τους χρόνιους ασθενείς. Ο Alec υπήρξε θύμα κακοποίησης και πέρασε όλη του τη ζωή να μάχεται ενάντια στην διάθεσή του και τις διαταραχές της προσωπικότητάς του. Δεν θα προσποιηθώ ότι δεν προκάλεσε και ο ίδιος πόνο, αλλά στο βάθος, ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε μόνο να προσφέρει στους ανθρώπους τη φροντίδα και την καλοσύνη. Του πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβει το πώς."

"Τα τελευταία χρόνια, με τη θεραπεία και τη φαρμακευτική αγωγή, ο Alec έγινε νέο άτομο, το ίδιο πρόσωπο που ήταν πάντα αλλά χωρίς το σκοτάδι, ήταν ήρεμος και ευτυχισμένος, θετικός και γεμάτος αγάπη. Δεν ήταν τέλειος, αλλά εργαζόταν για μια καλύτερη ζωή"

"Τις τελευταίες μέρες δέχθηκε υποστήριξη από πολλές υπηρεσίες κρίσης της Manitoba και θέλω να ευχαριστήσω όλους εκεί για την βοήθειά τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Adam Saltsman που μίλησε μαζί μας και υπενθύμιζε στον Alec ότι υπήρχε μέλλον."

"Η οικογένειά μου ήταν και πάντα θα είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα, παρακαλώ δώστε μας χρόνο για να θεραπεύσουμε, προσπαθήσαμε να στηρίξουμε τον Alec, αλλά στο τέλος ένιωθε ότι είχε χάσει πάρα πολλά".

Ο Holowka κατηγορήθηκε πρόσφατα για σεξουαλική επίθεση από μια άλλη developer, η οποία δήλωσε ότι ο Holowka την κακοποίησε σεξουαλικά και την περιόρισε στο σπίτι του στο Winnipeg του Καναδά.

Η Eileen Holowka επέστρεψε στο Twitter λίγο μετά την αρχική της δημοσίευση για να δώσει συνέχεια σε ένα επιπλέον σχόλιο.

"Και σε περίπτωση που δεν είναι ήδη προφανές, ο Alec * είπε συγκεκριμένα * ότι ήθελε το καλύτερο για τη Zoe και όλους τους άλλους, γι 'αυτό μην χρησιμοποιήστε τη θλίψη μας ως δικαιολογία για να παρενοχλείτε τους ανθρώπους. Βγείτε έξω, φροντίστε κάποιον και φροντίστε παράλληλα για την πρόληψη αυτών των περιστατικών, πριν γίνουν ", έγραψε η Eileen Holowka.

Το IGN προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Eileen Holowka, αλλά εκείνη επιθυμεί να μείνει απομακρυσμένη, τόσο από τα παιχνίδια, όσο και από το ίντερνετ, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΤο στούντιο του Night In The Woods κόβει τις επαφές με developerΑνακοινώθηκε το Night in the Woods: Weird Autumn EditionΗ Indie Megabooth Games στο PAX East 2016

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα