Απέσυρε το ενδιαφέρον της για Χόμπσον με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Πανιώνιος

Για «συνεχή αλλαγή θέσεων και απαιτήσεων» κατηγορεί την Ατένας Κόρντομπα η ΚΑΕ Πανιώνιος, ένας εκ των βασικών λόγων που αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ντάρινγκτον Χόμπσον.

Οι «κυανέρυθροι», με ανακοίνωσή τους, αναφέρουν επίσης πως τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Χόμπσον έδειξαν πρόβλημα από παλαιότερο τραυματισμό στον Αχίλλειο τένοντα.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Πανιώνιος αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Η διοίκηση της ΚΑΕ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι σταματά κάθε διαπραγμάτευση με την Ατένας Κόρντομπα για την απόκτηση του παίκτη Ντέρινγκτον Χόμπσον, με τον οποίο είχε συμφωνήσει να συνεργαστεί.

Η συνεχής αλλαγή των θέσεων και απαιτήσεων της Ατένας Κόρντομπα παρά τα αρχικώς συμφωνηθέντα για την μεταγραφή του παίκτη, μας αναγκάζουν να σταματήσουμε τις συζητήσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Η διοίκηση καθιστά σαφές ότι δεν πρόκειται να ενδώσει σε εκβιασμούς άλλης ομάδας.

Oύτως ή άλλως, ο στόχος της άμεσης και ουσιαστικής ενίσχυσης της ομάδας μπάσκετ, θα ήταν δύσκολο να επιτευχθεί από τον εν λόγω παίκτη, καθώς μετά τις ιατρικές εξετάσεις προέκυψε πρόβλημα παλαιότερου τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα, με άγνωστο τον χρόνο επανόδου του σε αγωνιστικό επίπεδο».
Keywords
Τυχαία Θέματα