Απέρριψε πρόταση 160 εκατομμυρίων ευρώ για Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς η Λάτσιο!

Ο Κλαούντιο Λοτίτο ισχυρίζεται ότι απέρριψε πρόταση 160 εκατομμητίων ευρώ για να δώσει το μεγάλο αστέρι της Λάτσιο, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.
Ο Μιλίνκόβιτς-Σάβιτς συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με κινήσεις απόμερικούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης το περασμένο καλοκαίρι, αλλά υπέγραψε τελικά νέο συμβόλαιο με την Λάτσιο και ο Λότιτο κατέστησε σαφές ότι ανέλαβε τη δέσμευση να δημιουργήσει μία ομάδα που θα έχει νοοτροπία νικητή.

«Θέλουμε
να οικοδομήσουμε μια ομάδα που να νικάει και να την ενισχύσουμε, όχι να την αποδυναμώσουμε», είπε σε ένα σχολείο στη Ρώμη για τα 119α γενέθλια της ομάδας του.
«Αν είχα άλλη νοοτροπία, θα πωλούσα τον Mιλίνκοβιτς-Σάβιτς για 160 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δεν το έκανα. Δεν νομίζω ότι οποιοσδήποτε άλλος Πρόεδρος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο θα είχε κάνει αυτό που έκανα. Όπως είπε και ο υπουργός Σαλβίνι, η ευθύνη είναι προσωπική, οπότε ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δική του συμπεριφορά», πρόσθεσε.

«Αν είμαι εδώ σήμερα, είναι γιατί δεν πρέπει κάποιος να συμπεριφέρεται έξω από τους κανόνες και προσπαθώ να διδάξω τα μικρά παιδιά πως πρέπει να υποστηρίζεις την αγαπημένη σου ομάδα, τηρώντας τους κανόνες.

Το να είσαι οπαδός σημαίνει ότι πρέπει να είσαι παθιασμένος, έτσι για μένα οι οπαδοί είναι εκείνοι που στηρίζουν τις αγαπημένες τους ομάδες με πάθος, συναισθηματικό τρόπο, αλλά σέβονται τους κανόνες.
Όσο για εκείνους που κάνουν διαφορετικές επιλογές, θα πρέπει να απαντήσουν οι ίδιοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα